Albanci ocete 80% kosova? moze? a nama 20% ?

• Začetnik teme Začetnik teme 4C4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za podelu kosova njima 80 nama 20 posto?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a za onu izjavu da bi nekoga od 17 god...mozda i ostavio u zivotu......ali drugi nebi
za to bi te i pregazio tenkom
srecom da nisu svi oficiri i vojnici VRS kao ti...pogotovo u zapadnoj bosni...odakle bih reko da si...zbog kilometraze...ali pazi se....i oni su tebi samo na 80km
a malo su sada bolje naoruzani od vas
dzaba me provociras,nisam hrvatski specijalac......bili smo na istoj strani,ali ja se nisam borio sa takvima...da ih je bilo u mojoj blizini...a imao sam neke cvarke...,veruj mi shvatio bi sta znaci mamba....u izvornom znacenju...kad je guja ljuta :):)
nebiste se dugo nasenlucili po deci,zenama i starcima
Ti si mi očigledno zamjerio što bi maloljetnog poštedio!!! Očekivan komentar!!!
Valjda si dosad skontao da gomila oružja ne znači ama baš ništa ako se "pijan penješ na planinu"!!!
Ja nisam nikakav oficir i zaboli me ona stvar kakvi su mi oficiri!!! Šta si ti po formaciji, uopšte ne pravim pitanje, nit' me interesuje!!! Imam svoje razloge zašto sam ovakav i samo mogu da poželim ih takve ti ne stekneš u svom životu!!!

to sto su na spiskovima,Karlito neznaci nista....njihovi su spiskovi tra la la uglavnom

Tu si u pravu!!! U Bihaću su na spiskove stavljali i srpske babe koje su 92' imale i po 75 godina starosti!!!

a ovo sto ovaj pise....jeeee
neznam kako da ga krstim
bruka i sramota
odo ja,vec mi smeta ovakva tema
Vjerovatno si se negdje po Banja Luci blizu komande Korpusa nanosao maskirne uniforme na peglu pa sad bistriš o moralu u ratu!!! Zaradi geler pa se javi da te trpimo!!!
Čuuuj - ratni moralista i etičar!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Ostalo mi par sanduka municije za "dvonožnu singericu 84", četiri zolje i dvadesetak "kruškica" pa sam još uvijek rad da ih utrošim na omeđavanje!!!! Toliko o premjeravanju!!!
Ademe, ništa lično!!!
Kad se dolje spustim dogovorićemo prije toga znak raspoznavanja pa se ti ne sekiraj!!! Šta mogu kad sam dobrodušan!!!

nema problema... ili ti javi da dolazis a ja cu zapucati za beograd, tamo ce biti valjda mirno, dok ne rascistis racune sa tvojim koljegama

Back