- Poruka
- 9.306
Moja familija je iz Posavine.Pola muških članova na hrvatskim spiskovima za hapšenje.Znam šta ti pričam...u najboljoj nameri.8-)Dobro!!!
Onda nakupi ti par gelera pod rebrima pa onda drži predavanja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja familija je iz Posavine.Pola muških članova na hrvatskim spiskovima za hapšenje.Znam šta ti pričam...u najboljoj nameri.8-)Dobro!!!
Onda nakupi ti par gelera pod rebrima pa onda drži predavanja!
Ti si mi očigledno zamjerio što bi maloljetnog poštedio!!! Očekivan komentar!!!a za onu izjavu da bi nekoga od 17 god...mozda i ostavio u zivotu......ali drugi nebi
za to bi te i pregazio tenkom
srecom da nisu svi oficiri i vojnici VRS kao ti...pogotovo u zapadnoj bosni...odakle bih reko da si...zbog kilometraze...ali pazi se....i oni su tebi samo na 80km
a malo su sada bolje naoruzani od vas
dzaba me provociras,nisam hrvatski specijalac......bili smo na istoj strani,ali ja se nisam borio sa takvima...da ih je bilo u mojoj blizini...a imao sam neke cvarke...,veruj mi shvatio bi sta znaci mamba....u izvornom znacenju...kad je guja ljuta
nebiste se dugo nasenlucili po deci,zenama i starcima
Da pogodim: Šamac???Moja familija je iz Posavine.Pola muških članova na hrvatskim spiskovima za hapšenje.Znam šta ti pričam...u najboljoj nameri.8-)
to sto su na spiskovima,Karlito neznaci nista....njihovi su spiskovi tra la la uglavnom
Vjerovatno si se negdje po Banja Luci blizu komande Korpusa nanosao maskirne uniforme na peglu pa sad bistriš o moralu u ratu!!! Zaradi geler pa se javi da te trpimo!!!a ovo sto ovaj pise....jeeee
neznam kako da ga krstim
bruka i sramota
odo ja,vec mi smeta ovakva tema
Nemoj da pogađaš.Da pogodim: Šamac???![]()
Ostalo mi par sanduka municije za "dvonožnu singericu 84", četiri zolje i dvadesetak "kruškica" pa sam još uvijek rad da ih utrošim na omeđavanje!!!! Toliko o premjeravanju!!!
Ademe, ništa lično!!!
Kad se dolje spustim dogovorićemo prije toga znak raspoznavanja pa se ti ne sekiraj!!! Šta mogu kad sam dobrodušan!!!
Moja familija je iz Posavine.Pola muških članova na hrvatskim spiskovima za hapšenje.Znam šta ti pričam...u najboljoj nameri.8-)
Nego Tokyo cujem da si i ti od skora na nekom spisku zlocinaca ovde u BGD.
tokyo jel sigurno s tom ekavicom setati po Hr?
nema problema... ili ti javi da dolazis a ja cu zapucati za beograd, tamo ce biti valjda mirno, dok ne rascistis racune sa tvojim koljegama
Па вијори се и америчка застава на Месецу па ником ништа.