Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Чак и да јеси,не верујем да би ти се ишта десило.Па у комшилуку имам породицу са четворо деце,и нисам приметио да икоме ишта шкоди.Овде је већина јака на речима.
Ademov intelektualni nivo, kao i sveukupna pismenost mu dozvoljava da dodje ovde i ravnopravno ucestvuje u diskusijama, sto mu niko ne osporava...sto se za tebe ne moze reci, cak ni u najgorem pijanstvu... :?
Koliko uspeh na brzaka da procitam, tvoje pojavljivanje izaziva zgrazanje i onih retkih pojedinaca koji ti se i obrate, pa makar da ukazu na otvaranje bolesnih tema...o istim komentarima, nemam nerava da diskutujem.
doduse neki bre ljubomorni... mislim zbog radi nase hmmm ops:
[/QUOTE]
p.s. inace ako neko ne pretera za mene je OK, mislim ipak shvatam da nas ima raznih...
p.s.s. gde si ti bila sinoc a??? mislim nisam spavao, da ti se nesto nije ... ops:
p.s. inace ako neko ne pretera za mene je OK, mislim ipak shvatam da nas ima raznih...
p.s.s. gde si ti bila sinoc a??? mislim nisam spavao, da ti se nesto nije ... ops:[/QUOTE]
Ne treba ja tebi da sufliram...kad si mi tak'i pametan... 8-)
p.s. 'de god da sam ti si mi u mislima... ops: 8-)
Sta nam to vredi "da imamo oruzje" ko sto ga nemamo!
Nemamo nikakvo oruzje, nemamo srece, nemamo pameti, jednostavno nemamo nista.......
Zato smo tu gde jesmo.......