- Poruka
- 8.488
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
............ :shock:ilkebgd:ovi u beogradu zive najnormalnije, niko ih ne dira, oni se poinasaju prilično normalno osim sto retko sa kim govore, mislim zaposleni su oboje, idu na posao...
a ipak im se sin ponasa kako sam opisao, što je pokazatelj kako ga vaspitavaju...
ili recimo secam se iako je bilo davno, jedna moja drugarica iz škole koja je šiptarka, sve je kao super, ali kao slučajno nikad niko kod nje nije imao šanse ko niej šiptar i u sred beograda se udala sa 19 godina za šiptara, ne znam gde ga nadje jer ih nema mnogo i bili smo ubedjeni da će nas zvati na svadbu, ali nije nas zvala, pozvala ej samo najbolju drugaricu, ali je onda pred svadbu nazvala i rekla da ipak ne dolazi, zato što nije albanka anije čak ni muslimanka... i onda posle udaje je sve kontakte prekinual sa svima nama, drugovima iz škole, čak i najboljom prijateljicom...
OK, ondak ti nama reci sta fali Albancima iz Presevske doline? Koji smo im klinac skrivili da se ovako odnose prema drzavi u kojoj zive? Koja prava nemaju?adem_ks:e sto ti je zivot, vi naivni, dobrodusni, hriscansko-samilosni.... a svet lud, veruje tamo nekim divljacima bez ikakvih dokaza i onda optuzuje srbe za neke nebitne sitnice sto se tice krsenja prava na zivot tamo nekih.... a bogme i ovamoi onamo.... bas vas zalim.... ne mislim dirketno na presevsku dolinu, radi se uopste o lazima koje zapad prihvata kao istinu ovih par decenija.
ps. samo procitajte par postova nekih forumasa pa ce vam biti jasna vasa bratska ljubav prema svim zemljama [narodima] koje vas okruzuju
Kako, 'leba ti?Atreid:A, kako se drzava odnosi prema njima?
ilkebgd:ovi u beogradu zive najnormalnije, niko ih ne dira, oni se poinasaju prilično normalno osim sto retko sa kim govore, mislim zaposleni su oboje, idu na posao...
a ipak im se sin ponasa kako sam opisao, što je pokazatelj kako ga vaspitavaju...
ili recimo secam se iako je bilo davno, jedna moja drugarica iz škole koja je šiptarka, sve je kao super, ali kao slučajno nikad niko kod nje nije imao šanse ko niej šiptar i u sred beograda se udala sa 19 godina za šiptara, ne znam gde ga nadje jer ih nema mnogo i bili smo ubedjeni da će nas zvati na svadbu, ali nije nas zvala, pozvala ej samo najbolju drugaricu, ali je onda pred svadbu nazvala i rekla da ipak ne dolazi, zato što nije albanka anije čak ni muslimanka... i onda posle udaje je sve kontakte prekinual sa svima nama, drugovima iz škole, čak i najboljom prijateljicom...
Jerry Ropero:pa to ti je pravo siptarsko lice.
siptari se sa srbima druze iskljucivo iz trenutnog interesa tj koristoljublja. isto vazi za Bosnjake.
Lacibg:Upravo sam čuo ovu vest na televiziji. Ne znam detalje ... ali mi je dovoljno, da svoje mišljenje o Amerikancima, NATO-u potvrdim.
![]()
Yopa:Kako, 'leba ti?
Pa nije bas da je samo "relativno pristojno". Ja da se popnem na skupstinu opstine Vracar i da skinem srpsku zastavu sa nje, naheb'o bih k'o zuti. Albancima na Jugu Srbije su i takve svinjarije prolazile bez posledica.Atreid:U zadnjih 6-7 godina relativno pristojno, a prije toga, pa evo citaj Jerrya, takvi su bili na vlasti tad i otvoreno pricali to sto ova budala serucka po forumu...
Yopa:Sto se tice perioda pre 2000-te, ljude koji su se u to vreme ogresili o njih Albanci mogu da prijave nadleznim organima Srbije.
Najozbiljnije. Ne znam kako ti zamisljas srpsko pravosudje, ali ako je neko na odgovornoj funkciji u periodu 1990-2000 bilo kako ugnjetavao presevske Albance, svirace klavir u cuzi. Naravno, pod uslovom da ga Albanci prijave. Ali ne, oni to nece, jer bi to bilo priznavanje drzave Srbije za svoju domovinu. E, jbg onda.adem_ks:hahahahahahaaa.... jel ti to ozbiljno ili ... hahahaaaaaaa... ajde nemoj me zezati hahahahaaaa
Yopa:Najozbiljnije. Ne znam kako ti zamisljas srpsko pravosudje, ali ako je neko na odgovornoj funkciji u periodu 1990-2000 bilo kako ugnjetavao presevske Albance, svirace klavir u cuzi. Naravno, pod uslovom da ga Albanci prijave. Ali ne, oni to nece, jer bi to bilo priznavanje drzave Srbije za svoju domovinu. E, jbg onda.
Inace, ta eventualna sudjenja bi sigurno trajala po 2-3 godine, uz ogromnu medijsku paznju i neizbezno deljenje na patriote i izdajnike, ali bi pravda bila sprovedena sigurno.
billgates:GOD BLESS AMERICA !GOD BLESS AMERICAGOD BLESS USA
Yopa:Najozbiljnije. Ne znam kako ti zamisljas srpsko pravosudje, ali ako je neko na odgovornoj funkciji u periodu 1990-2000 bilo kako ugnjetavao presevske Albance, svirace klavir u cuzi..
adem_ks:rekao bih ti nesto, ali ne mogu jer bih ti to zeleo reci u lice, a ti ga ocigledno nemas, toliko si puta bio uhvacen u lazi na ovom forumu da je to... ja bih ipak promenio nick, ako vec ne bi nesto drugoops:
Isto vazi i za njih. Potrebna je samo mala dojava srpskoj muriji. Je l' imas nekog mitrovickog pandura koji te je maltretirao kad si bio na "Kosova Republjik" demonstracijama? Prijavi ga Ministarstvu i budi spreman da se pojavis na sudjenju. Ako dokazes svoje tvrdnje, gledaces i kako ga iz sudnice izvode sa lisicama na rukama.adem_ks:nesporazum, ja uvek govorim o kosovskim albancima,
Yopa:I
Nego, je l' moze moj buraz nekome na Kosovu da se zali sto ga je kUCKa upucala '99 u nogu? Malo 'ramlje, valjala bi mu odsteta...
Odsteta nije problem, jos manje peMzija. Problem je sto se taj koji je upucao ranjenog baticu (koji ti inace, nista nije skrivio, pa bih molio da zayebes te posprdne komentare) jos uvek slobodno seta Kosovom.IDI_DADA_AMIN:Naravno da moze da se zali.......drzavnim organima republike Srbije, koji su u obavezi da ga obestete.........oni, a ne UCK su prava adresa........
Jos ima tebe, demokratu, kao vezu........i no problem !!!!![]()
Ili nisi znao gde treba ranjeni batica da se prijavi za odstetu, ili penziju, ili jednokratnu pomoc, ili si malo slagao, kao pravi DS ovac.......DSSovac.......koji li si vec??
Jerry Ropero:znam da bi mi rekao no vas ja mnogo dobro znam , pa te tvoje fore kod mene ne mogu da prodju.
Ju qift ne both UÇK
adem_ks:moram malo da pratim tvoje postove, mozda saznam zasto nas mrzis, verovatan razlog je sto te neko od UCk nije "ubo" ne both...ostavljene "ljubavnice" ne prastaju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()