alati

alata i nemam nesto puno tj samo set gedora i kljuceva profesional par cekica macola 10-ak sarafcigera ...uglavnom kad mi nesto ode i treba mi sarafcifer/gedora/kljuc/imbus.. obavezno mi je taj primjerak zagubljen :lol:

1. Комплет шрафцигера (тзв. Филипс комплет);
2. Комплет кључева (са додатком 10 и 17 окасог луле и 11 виљушке);
3. Велики сет гедора - од 4мм до 23, са 2 кључа и разним наставцима за лакши прилаз, као и комплетом наставака за шрафцигер;
4. Сет имбуса (дал' беше сан М или Н...:think:), од којих користим само један и то за скидање предњих седишта;
5. Специјални кључ 42 за скидање вентилатора (прављен, добио од друга Чокија);
6. Сечице;
7. Моторцангле;
8. Чекић (у употреби приликом растурања донатора, иначе ретко);
9. Скалпел;
10. Хидраулична дизалица са точкићима - носивост 2 тоне (мислим да је зову крокодил);
11. Сет лимчића за скидање стакала (исто Чоки правио);

Има ту још алата али не могу свега да се сетим, у плану ми је да купим 4 подупирача за ауто и расклопиву дизалицу за вађење мотора. Од осталих џиџабиџа ту је зелена магична италијанска паста за прање руку, хируршке рукавице, крпе, простирке за лежање и заштиту аутомобила приликом рада, ВД 40...

ti podupiraci su zakon a imam jos i set...e sad zaboravio sam kako se zovu..izgledaju kao imbusi al su zvjezdasti :lol: a imam u planu pneumatsku brusilicu i cegrtaljku posto se sad kompresor preradjuje i ide velika boca tako da ce moci s time da se radi

Nije WD toliko neophodan kad se radi na nečemu starom do 10 godina, al kad odvrćeš šrafove na trapu koji nisu odvrtani 40 godina prskanje i natapanje WD-om traje danima.

ВД па антирост, ВД па антирост, и тако до у бесвест... На крају ти пукне шраф и попи*диш најстрашније!:D

Back