ALAPAČE

• Začetnik teme Začetnik teme Muški Znak Čudjenja, br
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kultne stvari (12390) U forumu ima novih poruka · Posao i novac (4903) · Ljubav i seks (207429) U forumu ima novih poruka · Romantika (25038) U forumu ima novih poruka · Zdravlje (20045) U forumu ima novih poruka · Istorija (12748) U forumu ima novih poruka · Ženski kutak (99991) U forumu ima novih poruka · Savremen muškarac (48055) U forumu ima novih poruka · Tinejdžeri (124602) U forumu ima novih poruka · Dom i porodica (19552) U forumu ima novih poruka · Filozofija (23901) U forumu ima novih poruka · Politika (103890) U forumu ima novih poruka · Svaštara (466421) U forumu ima novih poruka

Kultne stvari (12390) U forumu ima novih poruka · Posao i novac (4903) · Ljubav i seks (207431) U forumu ima novih poruka · Romantika (25038) · Zdravlje (20045) U forumu ima novih poruka · Istorija (12751) U forumu ima novih poruka · Ženski kutak (100000) U forumu ima novih poruka · Savremen muškarac (48059) U forumu ima novih poruka · Tinejdžeri (124609) U forumu ima novih poruka · Dom i porodica (19554) U forumu ima novih poruka · Filozofija (23901) U forumu ima novih poruka · Politika (103894) U forumu ima novih poruka · Svaštara (466437)

eto... baš za ,,alapače'' jedan jubilej :lol:

Ako je alapaca ona koja voli da ogovara, onda mislim da to nisam ja.
A ako je to ona sto voli da prica, bice da jesam. MIslim, uhvati me s vremena na vreme. Da cutim. Kao zalivena. Neka im bude! Kad nisu hteli da me slusaju kada sam GOVORILA!!!!!!

sigurno da su muskarci vece alapace.svi moguci abrovi prvo krenu od njih.ko se s kim j**e,ko vara zenu,ko kome ga pusi,kome se ne dize....ali stvarno.valjda ako se ne pohvale kao da nisu ni jeb***!

e meni su svasta rekli od tih takvih "nadimaka" sto u sali sto ozbiljno, ali kada mi u sred neke svadje, rasporave itdy, iznosenja misljenja koje nije isto kao i u mog sagovornika, neko kaze NE NASTAVLJAJ SE!!! dobijem trakvu želju da se zaista ne "nastavljam" već da počnem da se tučem!!!

naprotiv...ne volim da ogovaram .....i nikako ne razumem ljude koji ogovaraju osobe koje ne poznaju :shock:
....ne pricam puno...........sta vise, trudim se da govorim sazeto i jasno, a i nemam zivaca da slusam nekoga ko prica nasiroko i nadugacko :roll: ........
malo kazem, al uvek dobijem sta zelim :lol:

Back