Alan Ford

003.jpg

Bob Rock je car :lol:

...hodaju Bob i Alan pored bioskopa, a tamo se reklamira :
ROKI XIII - protiv preživelih.
p.s. Maco, permutovao sam ime pisca knjige koju sam ti preporučio - zove se Ričard Stir, a ne Džon Stot (tad sam baš čitao jednu od knjiga Dž S). A ako se nisi ni potrudila da je nadješ onda nije ni važno, nije ti bilo suđeno...
p.s.s. deda se zove Pantelija.

...hodaju Bob i Alan pored bioskopa, a tamo se reklamira :
ROKI XIII - protiv preživelih.
p.s. Maco, permutovao sam ime pisca knjige koju sam ti preporučio - zove se Ričard Stir, a ne Džon Stot (tad sam baš čitao jednu od knjiga Dž S). A ako se nisi ni potrudila da je nadješ onda nije ni važno, nije ti bilo suđeno...
p.s.s. deda se zove Pantelija.

Jeste, Pantelija.:D Hvala lepo.
Nisam još tražila knjigu - priznajem. U međuvremenu sam više pisala nego čitala. Ali, nisam zaboravila.

Ako bude neki film na foru Alan Forda sigurno ce se pojaviti Veliki cezar i naravno nas omiljeni debeli pijanica znan kao ,,SUPER HIK^^,ko zna mozda vidimo i sestru njegive visosti na velikom platnu(kad covek shvati da je ona zensko jednostavno zeli da povraca):shock::shock::shock:

Ovih dana vazila bi ona Grunfova parola:
"BOLJE CASTAN UZMAK, NEGO NECASAN PORAZ"

NeTko je spomenuo EREMITU ili JEREMIJU?!?! :) :lol:

pa posle kazu da je citanje stripova gubljenje vreemna hahahha

ima li toga jos po srbiji, ja sam ih nekada kupovao kod vuka na tezgi, procitas, vratis i zamenis uz doplatu

:lol:
Vidim da i Shakal prati Alan Forda ;)
Da se pohvalim... poedujem prvih 100 brojeva josh s pocetka '70 godina. NAravno zagrebachko izdanje.
Kasnije, negde pocetkom '80 nije bilo vise tako kvalitetno.

hahahahahaaaa avatar me prevario, vise sam gledao avatar nego nick. poz.
ps.ako je meni bila dobra toliko vremena kako nece tebi par noci:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
Nije me bilo na forumu...mislim godinu i vishe... malo se odmorih od svega. Vrlo mi je drago da te secanje sluzi, josh uvijek dobro.
A i Sakal se sjeca...
Znaci ipak je nesto ostalo u sjecanju. Mislim da nije bilo nista zlonamjerno i da je bilo u interesu svih naroda na prostoru ex YU.
Nego Alan Ford je stvarno, hajde, slika i prilika cjelopnog zivota (prezivljavanja) i bitisanja ovih naroda .... i narodnosti ;)

imam i ja prve brojeve, ali cudno mi je da niko nije citao prvi broj, kad Alan Ford otvori reklamnu agenciju i na vrhu zgrade u New Yorku hranom za golubove pise adresu klijenta, koju naravno golubovi kljuc, kljuc i od onoga sto je ostalo naleti u najcuveniju cvjecarnicu na petoj aveniji... tako je pocelo... puno kasnije se pojavio broj 1

Back