Akva park Novi Beograd

a je l obrijao one očajne brkove :lol:

Ovo nadjoh...
1037968470518937050b8f6303576943_orig.jpg

Stavljeno za vest od 7.05.2013 | 19:13

Valjda znaju sta rade?

- - - - - - - - - -

bez kupace gacke nema da priviri na otvaranje :rotf:
e sta ti sve nece pasti na pamet...:)

Uskoro ce vise brada da mu smeta... ako krene da je pusta po modelu "Draskovic 1990"

Upravo sam uz pomoc adrese, koju mi je dala nasa draga "koleginica" ,pisao studiuB i Ganguli pisao na mail jos jedanput pa da vidimo da li se ista desava a takodje sam i setajucu pored immocentra napisao "pismo" predsedniku opstine sa "pitanjem" na onom glupom pultu PITAJTE PREDSEDNIKA I PREDLOZITE

borba dragi/e moji dok ne okvasim krompirastu guzicu u Akvaparku na mom dragom Novom Beogradu :D

p.s. gramatika mi je NEZADOVOLJAVA (sedi jedan) 1 ali akvapark je u prvom planu

to mora da je krompirko pustio pipke gde god je mog`o.ako,tako i treba
mozda i da neki mladi,slobodniji ljudi naprave neki pult na setalistu,i da skupljaju potpise,ili na FB da postave `peticiju`.evo potpisujem:mrgreen:

da ne kacim pisanije g-dina sa studiaB
ali u utorak izmedju 8 i pola 9 "cu da budem na raiJo aparatima"
ukljucice me u program da priupitam nadlezne zsto se yirafe kupaju na bazenima a novi beograd gu ih nema :D

nadam se da cu zvucati malo ozbiljnije nego ovde i da ce se stvarno nadlezni pozabaviti ovim problemom

Setam sa porodicom cesto po savskom keju i svaki put kod nesudjenog akva parka (iza bloka 44) cesto se cuju komentari
"kad ce ga zavrsiti" , "koje ruglo a mogao je da bude lep akva park" , "zasto ovo zasto ono koji politicar se tu ugradio koliko para sta bla bla bla bla bla" :(

dusa me boli kao novobeogradjanina da nemamo zapoceti i jako lepo smisljeni akva park koji bi bio ukras grada

da li mozemo neku gradjansku inicijativu da zapocnemo da se nastavi sa radovima na akva parku?

sta mislite vi ?

p.s. ako moze Jagodina da ima akva park a zasto ne bi imao i BEOGRAD?
Ima i Backi Petrovac, pa sad sta vam je vise u pravcu dok se ne snadjete. :)

pricao gdin Darko i ja nekih 3min :D
dobar dan
- dobar dan
ko je to?
ja sam yioim
sta ima?
-problem cika Darko nemamo akvapark :D
i tako ...

cuo se i nas glas pa da vidimo da li ce iko od nadleznih da reaguje a ja svakako svake nedelje saljem mail Ganguli da se pozabavi pitanjem akvaparka
:D

p.s. kad budu trazili prilog od mene mogu da dobiju samo kofu vode

Back