Akva park Novi Beograd

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
Setam sa porodicom cesto po savskom keju i svaki put kod nesudjenog akva parka (iza bloka 44) cesto se cuju komentari
"kad ce ga zavrsiti" , "koje ruglo a mogao je da bude lep akva park" , "zasto ovo zasto ono koji politicar se tu ugradio koliko para sta bla bla bla bla bla" :(

dusa me boli kao novobeogradjanina da nemamo zapoceti i jako lepo smisljeni akva park koji bi bio ukras grada

da li mozemo neku gradjansku inicijativu da zapocnemo da se nastavi sa radovima na akva parku?

sta mislite vi ?

p.s. ako moze Jagodina da ima akva park a zasto ne bi imao i BEOGRAD?

Da, zaista stoji bezveze, napola zavrseno, vidi se i na google earth da bezveze stoji. Kazu da je finansijska nebuloza, a i pravna. Drzava ili grad, koje vec nadlezan, nema efikasne intrumente da oduzme mesto radova investitoru koji je potonuo i da dodeli sve to drugome (ko bi morao da dovrsi zapoceto).

Kako to izgleda tamo? Od gore deluje kao da je dobar deo toga urađen.
Koliko dugo stoje radovi?

akvapark.jpg

1602_ocp_w380_h300.jpg

2j1qufq.jpg

pade mi na pamet da kao glavni protagonista filma "Bekstvo iz Sosenka" pisem svaki dan dok se neka akcija ne sprovede :D
pa makar me uhapsili.
opet sam danas setao i ne mogu da se nacudim kako ono izgleda JADNO BEDNO ... ma tuga me uhvati kad pogledam kako narusava izgled bloka 44 i savsokg keja

ako ne budem pisao neko vreme znajte da sam uhapsen zbog akvaparka i pisanja Ganguli :mrgreen:

pade mi na pamet da kao glavni protagonista filma "Bekstvo iz Sosenka" pisem svaki dan dok se neka akcija ne sprovede :D
pa makar me uhapsili.
opet sam danas setao i ne mogu da se nacudim kako ono izgleda JADNO BEDNO ... ma tuga me uhvati kad pogledam kako narusava izgled bloka 44 i savsokg keja

ako ne budem pisao neko vreme znajte da sam uhapsen zbog akvaparka i pisanja Ganguli :mrgreen:

Mislim da je bolje da se sprijateljis sa njegovom sekretaricom :hahaha:

Poslovno, naravno :aha2:

pa makar me uhapsili.

krompirko,probaj,zovi i radio studiob (na kraju,pa i oni su gangulaći),svakog radnog dana od mislim 8,30h u saradnji sa njihovom tv ima emisija `gledajte da nas slusate,gledacemo da vas cuju` tel 3614444 pa javno postavi pitanje.
oni su zaista mnogima pomogli da rese probleme.

krompirko,probaj,zovi i radio studiob (na kraju,pa i oni su gangulaći),svakog radnog dana od mislim 8,30h u saradnji sa njihovom tv ima emisija `gledajte da nas slusate,gledacemo da vas cuju` tel 3614444 pa javno postavi pitanje.
oni su zaista mnogima pomogli da rese probleme.

da znas da se nikad ne bih setio njih :D e hocu zvacu ih dok nam ne otvore akva park :D

Back