pripovedac
Početnik
- Poruka
- 34
Ko bi mogao da mi objasni lepo ili da sajt gde mogu da saznam vise o zvuku , njegovoj reprodukciji i tako to..u pitanju je muzicka produkcija pa me znimaju karakteristike sound-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PRIZNAJEM KOMPLIKOVANO PITANJE ZA OBJASNJENJE PUTEM INTERNETA....pripovedac:Ko bi mogao da mi objasni lepo ili da sajt gde mogu da saznam vise o zvuku , njegovoj reprodukciji i tako to..u pitanju je muzicka produkcija pa me znimaju karakteristike sound-a
AJDE AKO SAM COOL RAZUMELA STA ME PITASH DA PROBAM DA TI ODGOVORIM.RECIMO DA SE RADI O ENERGIJI NARAVNO I TO O ENERGIJI TALASA.INACHE INTENZITET TALASA STO SE JOSH U SREDNJOJ SKOLI POMINJE JE ENERGIJA KOJU SA SOBOM NOSI TALAS KROZ POVRSINU KOJA JE NORMALNOPOSTAVLJENA U ODNOSU NA PRAVAC PROSTIRANJA TALASA I OZNACAVA SE SA I=Et/S*DT= Pt/S.BOLJE DA FORMULE NE PISHEM..OVDE TO NE IDEDkJm:Izvini,ali ja moram da se "prilepim| ovoj temi!
Da li mi mozes objasniti zasto se kod rezonace oscilovanja amplituda za iste vrednosti frekvence(kruzne) toliko povecava? Ili mozda bolje: zasto se rezonanca odjednom javlja?
Odgovor bi bio pozeljan da je povezan sa energijom,ali moze i sve ostalo!
P.S. Znam da se javlja pri izjednacavanju vrekvenci prinudne sili i oscilatora i ono osnovno, ali ne kontam dalje!!!
Molim vas za odgovor, HVALA!