boskko
Aktivan član
- Poruka
- 1.365
pa da...ali i ozvucenje je skuplje od gitare....![]()
Ne mora odmah da kupi Marshalla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da...ali i ozvucenje je skuplje od gitare....![]()

a sta je bolje da uzmem aria stg 004 i randal rx 15 ili ibanez grg 170 ?

a sta je bolje da uzmem aria stg 004 i randal rx 15 ili ibanez grg 170 ?

jel moze neko da mi preporuci koju djitru da uzmem do 16 000 .. zeleo bih meta,rock .. samo da kazem da nemam veze sa sviranjem .. kakvi su ti ibanezi iz g serije ? ili mozda neka aria ili squerier ??? sto jeftinije to bolje .. cisto za kucnu svirku
Meni se ne svidja ta gitara,za te pare se mogu naci mnogo bolje.

Pa uzmi Squier Standarda,a ako nemaš dovoljno para za njega onda Squier Affinity-a.
pa kad sam je kupovao pojma nsiam imao sta da uzmem, zato sam se raspitao, i 8 od 10 ljudi koji ako nesto znaju u zivotu to su gitare i bubnjevi su m irekli da ovo uzmem....i super sam zadovoljan..
reci mi zasto ti se direktno ne svidja..?
i sta bolje moze da se uzme za te pare..?
pozzZz

Hm... Singlovi bas i nisu za metal pa mislim da Squier nije pravi izbor.
Pa gledao sam ono ,tamo u opisu gitare sta pise i video sam da nije,bas nesto,a mogao bi za iste pare da uzmes Career,kopiju Les Paula,lepljen vrat,jako teka gitara...Ja imam tu gitaru,i dobra mi je...Ali ako si ti zadovoljan sa tvojom gitarom nemoj je menjati
![]()

pa ne, ja ne znam zato pitam, a ti rece da za te pare ima mnogo bolje gitare pa ispade da sam se zayebo zestoko a tolko se raspitivao i trudio da se ne zayebem..![]()

stivi rej - rud mud, mtv anplagd...
covek je objasnio kako se svira gitara, kako se pristupa gitari... nema tu ono "ludi genije" zabodes glavu u gitaru i kao nesto je cupkas... ne nego, sednes, rokas i ima svi da slusaju makar im usi krvarile!
Skroz si u pravu ja čak mislim da je SRV jedno sto puta bolji od Hendrixa...
what tha ****?
treba neke stvari da skapiras... jedna je da nemozes porediti dvojicu vrhunskih gitarista... druga je - niko, al niko nije bolji od hendrix![]()
jedna je da nemozes porediti dvojicu vrhunskih gitarista... druga je - niko, al niko nije bolji od hendrix
Ne može da bude bolji ali može da svira kao on...
ne, ne mozhe ni da svira ko on...vidi se da imash 10 godina...