- Poruka
- 6.315
Mene profesori nisu nesto mnogo cimali.....mora da im nisam bio interesantan jer nisam bio top djak
,jedino na takmicenje iz istorije u srednjoj i nesto oko sastava u osnovnoj.......a na oba smo ko skole prosli "maetsralno"
.Od onoga sto sam video mislim da je ta neka "prirodna selekcija" od osnovnog skolstva pa na dalje totalna 0 sto zbog nekvaliteta profersora koji ne znaju da prepoznaju sto zbog zatucanog obrazovnog sistema....... bar je tako bilo u moje vreme,mozda je sad bolje...tranzicija i tako to
.......(da ne bude da ja to zbog sebe,cak ni tada nit su me interesovale vanredne aktivnosti nit sam ih zeleo,ja sam bio i ostao lenj tako da mi i ovo bilo previshe)
Decu ne treba forsirati...to je neko moje misjenje.Nema nista gore od preambicioznih roditelja koji komplexe svojih neostvarenih zelja lece na deci.....ja sam na srecu po tom pitanju imao super reitelje,ali sam imao drugare kojima su matorci isli u drugu krajnjost i to je strasno.......a i stvaraju od dece polu-kreature kojima taj kvazi uspeh postaje stalni dril.
,jedino na takmicenje iz istorije u srednjoj i nesto oko sastava u osnovnoj.......a na oba smo ko skole prosli "maetsralno"
.Od onoga sto sam video mislim da je ta neka "prirodna selekcija" od osnovnog skolstva pa na dalje totalna 0 sto zbog nekvaliteta profersora koji ne znaju da prepoznaju sto zbog zatucanog obrazovnog sistema....... bar je tako bilo u moje vreme,mozda je sad bolje...tranzicija i tako to
.......(da ne bude da ja to zbog sebe,cak ni tada nit su me interesovale vanredne aktivnosti nit sam ih zeleo,ja sam bio i ostao lenj tako da mi i ovo bilo previshe)Decu ne treba forsirati...to je neko moje misjenje.Nema nista gore od preambicioznih roditelja koji komplexe svojih neostvarenih zelja lece na deci.....ja sam na srecu po tom pitanju imao super reitelje,ali sam imao drugare kojima su matorci isli u drugu krajnjost i to je strasno.......a i stvaraju od dece polu-kreature kojima taj kvazi uspeh postaje stalni dril.
ali nemam nikakve traume i sviram i dan-danas.