Aktivnije uključivanje u Partnerstvo za mir a potom i u NATO

Nato bato...nego sta...U suptrotnom propadasmo....Da li bi nas bombardovali i da li bi nam oteli Kosovo da smo bili u NATO? Da li znate da nijedna komunjarska zemlja nije usla u EU a da pre toga nije usla u NATO?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Budimo realni, vodimo politiku koja je u nasem interesu!

teraj se ti u tu nacisticku alijansu i dabogda ti kosti razvlacili kerovi po avganistanu iraku ili iranu

Srbija nikada nece da udje u NATO zato sto NATO od nje nikakve koristi nece imati posto srpski vojnik na Rusiju nikada krenuti nece a to je cilj NATO-a tj vodja te alijanse USA....zato i primaju ove slepacke zemlje ciji ce stanovnici biti zivo meso koje ce ici na Rusiju.

U nekim sterilnim laboratoriskim uslovima to sto pises bi imalo smisla u slucaju Rusije.
NATO je nista, jedna velika 0.NATO je politicka organizacija,i u vojnom smislu je 95% zavisna od Americkih oruzanih snaga,ostalih 5% cine Britanci ,Holandjani i uskoro Francuzi.Zaista je tragikomicno kad jedna Hrvatska i Albanija "pojacavaju"alijansu
To izgleda kao kada u Real Madrid kao pojacanje dodju dva fudbalera koja nastupaju inace na igrama za hendikepirane osobe.Sve NATO clanice bi na guzove skupile trupa za jednu kombinovanu diviziju,naje8ali bi Ameri sa njima:rotf:
Sto se tice polaska na Rusiju to mi je ne zamislivo i u najludjim snovima.Ne mogu da zamislim te trupe alijanse koje deluju u sadejstvu, a da vecina vojnika govori neki polu engleski jezik.Pobili bi se medjusobno usled prijateljske vatre.Ma Rusi bi se upisali od smeha da se tako nesto pokusa.

teraj se ti u tu nacisticku alijansu i dabogda ti kosti razvlacili kerovi po avganistanu iraku ili iranu
Nijedan ugovor članicu koja pristupa ne obavezuje da obavezno šalje vojnike bilo gde. To se radi na dobrovoljnoj bazi.

No tvoje, a nažalost i moje i kosti mojih prijatelja, razvlačiće kerovi po Srbiji budemo li se i dalje, kao '99. ponašali kao da smo jači od ostatka sveta. Neki ljudi su pre deset godina platili za tu glupost srpske vlasti, ali izgleda da ima mnogo onih koji bi da stvar ponove. Ne znam samo kako bi trebalo da izgleda pobeda nad onim pred kim se busaš u grudi.

Back