Nikola Tajland
Domaćin
- Poruka
- 3.790
Nije to nista. Postoje i mnogo vece gluposti.
Npr. naprednjaci klicu "Aco Srbine"
Npr. naprednjaci klicu "Aco Srbine"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
okey, ako mislis da im je to replika na optuzbe da su boljsevici, od plenumasa, ali svejedno, oni vas podyebavajuKako “Tito nikad nije imao” kad je Josip Broz u Kominterni bio poznat upravo pod nadimkom Valter?
Ko je taj jbt?Дебилна тема...очекивано.
Фали Пицула
Превише је то за њега, мора информер да му објасни.okey, ako mislis da im je to replika na optuzbe da su boljsevici, od plenumasa, ali svejedno, oni vas podyebavaju
Dubioza Kolektiv – Walter Lyrics
Pogledajte prilog 1762369
Genius
https://genius.com › Dubioza-kole...
·Translate this page
Vratiće se Walter, jebaće vam mater. Vratiće se Walter, jebaće vam mater. Vratiće se Walter, jebaće vam mater [Strofa 3] Novo vrijeme, novi ljudi, okupator
nema veze, sada idemo u sledecu fazu profilisanja kezualkaДебилна тема...очекивано.
Фали Пицула
pa povezace 2 i 2Превише је то за њега, мора информер да му објасни.
Dokazuješ i da Joža Broz “nije bio” špijun Komintene?Mozda za jedan odlazak u Moskvu, i kako je to ilegalno?
Kako se tito poveze sa swastikama?
Pitao sam te kako si povezao tita i swastike, ti mene pitas kolko je satiDokazuješ i da Joža Broz “nije bio” špijun Komintene?
Revizionizam je to što ti ovde “dokazuješ”: Broz i komunisti su bili grobari srpskog naroda, sve po odredbama V svetskog kongresa Kominterne iz 1924.Tema je revizionizam i ovo poredjenje Tita sa nacistima je nepostovanje zrtava u DSR.
Poruka je arhivirana.Tema je revizionizam i ovo poredjenje Tita sa nacistima je nepostovanje zrtava u DSR.
Interesantno da je sfrj trajala dugo jos nakon tita, pa me cudi da su ti grobari srba oterali hitlera i cetnike i ustase, a danas ti glavni komunista iz sps zajebe sporazum koji ce da preda kosovo na tacni.Revizionizam je to što ti ovde “dokazuješ”: Broz i komunisti su bili grobari srpskog naroda, sve po odredbama V svetskog kongresa Kominterne iz 1924.
“Valter” koga pominju:
Pogledajte prilog 1762371
. . . . ., hmmm, da, ali, Valter kao izvrsilac radova, osim malterisanja je radio i beton, naime pitanje YU go slavie je zabetonirano 28me u Drezdenu.!?Revizionizam je to što ti ovde “dokazuješ”: Broz i komunisti su bili grobari srpskog naroda, sve po odredbama V svetskog kongresa Kominterne iz 1924.
“Valter” koga pominju:
Pogledajte prilog 1762371
jos nije izasla treca sezona senke nad balkanom pa nije informisanKako “Tito nikad nije imao” kad je Josip Broz u Kominterni bio poznat upravo pod nadimkom Valter?
Interesantno da je sfrj trajala dugo jos nakon tita, pa me cudi da su ti grobari srba oterali hitlera i cetnike i ustase,
jos nije izasla treca sezona senke nad balkanom pa nije informisan![]()
Превише је то за њега, мора информер да му објасни.
Još jednom o Brozovim komunistima, za @Bojan_BRTpa povezace 2 i 2
Komunistička laž: Tito kog tolko braniš je stvorio uslove da se Srbi uopšte nađu u ovoj situaciji.I?
Broz je napravio sranje sa Kosovom, 45 isterao naciste, kad je Kosovo silom izvuceno?
I ne vrti mi Tita kao jedinog krivca a imamo ih jos dvojicu koji nisu ni citali sta potpisuju.
Lupanje radi lupanja.Ukrasce ti Dinko Vojvodinu pred nosem![]()
kakve veze imaju autonomasi koji postoje od 90-ih, sa pravom naroda na samoopredeljenje? a tek sa anarhofeministkinjama?Još jednom o Brozovim komunistima,
Tako kaze Dinko, za ovo se ide na robiju, ali je korisna budala po potrebi pa mu cutis i na ovakve izjave, kao i drzava.Lupaš,
mila je valter koji brani sarajevo, a marinika jel nije borac, tj. borkinja? plete po oskaru kad god dobije neki materijalAnarhofeministkinje u akciji: Mila Pajić kao feministički Tito, uz nezaobilaznu Borkinju Mariniku.
gde pise? mada mi je od ranije poznato da mu je to bilo kodno ime, samo se ne secam gde sam to naucio, evo koga zanima, imaju i reference“Valter” koga pominju: