Aktivacija Microsoft Office

Milanovic333

Zainteresovan član
Poruka
165
Pozdrav,

Interesuje me da li mogu da skinem bilo koji Microsoft Office ali da radi normalno bez aktivacije itd.
Ja sam instalirao Microsoft Office 2021..radio okej jedno vreme, posle traži aktivaciju. Pa postoji li neka mogućnost aktivacije ili skidanja nekog drugog da radi normalno, kao npr kad se skine Windows npr 10..i odradi se ona nelegalna aktivacija pa radi okej.

Hvala.

Pozdrav,

Interesuje me da li mogu da skinem bilo koji Microsoft Office ali da radi normalno bez aktivacije itd.
Ja sam instalirao Microsoft Office 2021..radio okej jedno vreme, posle traži aktivaciju. Pa postoji li neka mogućnost aktivacije ili skidanja nekog drugog da radi normalno, kao npr kad se skine Windows npr 10..i odradi se ona nelegalna aktivacija pa radi okej.

Hvala.
Ti M.O sa njihovog sajta su probni 15-30 dana,a posle moras da kupis aktivacioni broj.Imas na Torrentu sve verzije Offica,sa krekom.samo treba da ugasis Antivirus dok ga instaliras i krekujes.Posle retarta ce biti aktivan zauvek.

Ti M.O sa njihovog sajta su probni 15-30 dana,a posle moras da kupis aktivacioni broj.Imas na Torrentu sve verzije Offica,sa krekom.samo treba da ugasis Antivirus dok ga instaliras i krekujes.Posle retarta ce biti aktivan zauvek.
Evo mene opet. Hvala ti na odgovoru.
Znaci bas u torrentu da nadjem verzije office ili da idem na neke piratske sajtove, znam da je nekada bio pirate buy.
A to krekovanje jel nešto posebno se radi ili samo prosto instaliram Microsoft office?

Moje iskustvo ti je da skines libre office/open office ili ako bas mora MS Office, onda idi na kupujem prodajem i nadji nekog ko prodaje te licence za 1000-2000 kinti i kupi. To su ti licence koje mozes da aktiviras, ali nemas nikakav support od strane microsofta.
Ja sam to koristio da kupim i za windows pre licencu i za server i za office. Sve je radilo.

Ja ne znam gde ih kupuju, ali sigurno ima sajtova poput G2A.com gde mozes da kupis kljuceve dzabalesku.

Meni je samo verzija iz 2003. radila bez problema. Kasnije, kad sam prešao na novije, nisu radile kako treba. To jest, radile su neko vreme, ali posle nekoliko meseci, godinu dana ili više, počne da mi izbacuje poruke da softver nije licenciran. Skinem neku drugu varijantu, opet radi neko vreme kako treba pa počne to da izbacuje. Tako je bilo i sa verzijom 2016 i sa verzijom 2019 i šta sam već koristio. Na kraju sam digao ruke i prešao na LibreOffice. Ne kažem da i ti treba tako da postupiš, možda ćeš biti bolje sreće, samo prenosim svoje iskustvo.

A to krekovanje jel nešto posebno se radi ili samo prosto instaliram Microsoft office?
U većini slučajeva samo instaliraš, program sve odradi sam.

Hvala, instalirao sam.
I vidim piše remaining period 180 days.
Jel to znaci da ce opet trebati aktivirati Microsoft office za 180 dana na isti način ili?
I jel postoji neka opcija ovako da se aktivira, skine da je trajno?
Mislim da nece.Ja imam M.O 2016 i samo sam ga jednom aktivirao,a ima oko 10 godina.I ako bude trazilo,nije problem da isto aktiviras.

Back