"ako zelis da skupljas med...

• Začetnik teme Začetnik teme Navar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, zar to nije muski secijalitet?:think:

Kratak pregled razvoja muskog udvaranja:

-vrtic- udara kanticom po glavi i otima flasicu sa sokom
-osnovna- gadja kredom,cupa za kosu..i ako uspe udara kisobranom po glavi..
-srednja- skida ti patike,sakriva po ucionici..vezuje te za radijator..baca sveske kroz prozor..

Eh,kasnije pisu ovakve uvodne postove..:mrgreen:
svaka cast na iznetim pretpostavkama:ok: samo ni jedan nema veze sa mojom stvarnoscu ako vec hoces da optuzis mene za nesto budi konkretna..a ne tim izokolnim nazovi "kulturnim" nacinom..ma daj..:thumbdown:

elem..dovoljno sam paznje posvetio dezurnim saboterima raznih tema..
idemo dalje..
ja i dalje bezuspesno pokusavam da pokrenem neke stvari sa mrtve tacke..i i dalje cu da pokusavam..naravno..
taj m/z dijalog koji fali na ovom forumu..pokusavam da se postavim sto je moguce neutralnije..medjutim mogu li zar i ja kao i sin brut pa da udaram po muskarcima kad ima na desetine zena koje ovde svasta pisu o muskracima pa da se preko toga i ja pridruzim..primecujem da kad neko napise nesto lose o zenama ma koliko to lose bilo i zaista utemeljeno ili s druge strane potpuna izmisljotina ili obicna pretpostavka pojavi se masa zena koje zauzimaju odbrambeni stav ali kad zne pisu pogrdne teme i omalovazavaju muskarce obicno se malo ko ubaci u odbranu muskaraca.
svi smo mi ljudi..od krvi smo i mesa..kad nas neko udari boli nas..kad nas posece krvarimo..i muski i zenski..

a ti ako umes da diskutujes diskutuj a ne da upadnes na temu sa pljuvanjem po meni kao sto si ucinio..
i kao sto se pravis genije i pokusavas retorikom da postignes neki cilj izdizanja sebe spustanjem mene..odrasti:hahaha:
Otvorio si temu ...ponudio sam odgovor.
Posle si to tumacio na svoj nacin i otisao u drugom smeru.
Ja te ne pljujem niti se pravim genije .
A najmanje mi je cilj da se izdizem ...jednostavno nema potrebe .
Svestan sam svojih vrednosti.

covek pokusava da promeni razmisljanje svih clanova foruma.. pri tom brani muski rod a napada zenski, kao nesto izokola... nema veze.. mada mogu da ti kazem filozofe.. nece ti to uspeti.. mislis da si otkiro ameriku... otkrivena je ona odavno, dear.... a za ovo filozofe, videh da ti nisam samo ja to rekla.. vec i neki drugi.. koji nisu zene.. vego muskarci.. hehe, treca vrsta ne postoji... :) :D

covek pokusava da promeni razmisljanje svih clanova foruma.. pri tom brani muski rod a napada zenski, kao nesto izokola... nema veze.. mada mogu da ti kazem filozofe.. nece ti to uspeti.. mislis da si otkiro ameriku... otkrivena je ona odavno, dear.... a za ovo filozofe, videh da ti nisam samo ja to rekla.. vec i neki drugi.. koji nisu zene.. vego muskarci.. hehe, treca vrsta ne postoji... :) :D
recicu samo ovo ako vi ocekujete da vam muskarci omoguce da budete ravnopravne onda bijete uzaludnu bitku..zene ce biti od strane muskaraca tretirane kao ravnopravne samo i iskljucivo onda kad budu i prihvatale isti deo odgovornosti koji imaju muskarci..upravo to izvrdavanje odgovornosti vas i sprecava da budete ravnopravne a ne muskarci;)
uostalom muskarac koji nekom greskom i pocne da tretira zene oko sebe kao sebi ravne taj se zajebo grdno

moze lock

vidim da su svi nekako omanuli da zapaze da sam ja temu naslovio
"ako zelis da skupljas med ne udaraj po kosnici";)
sta ti je moc zapazanja od traganja za skrivenim smislovima i motivima ljudima najcesce promakne ono sto im je ispred nosa

Back