Не правим се блесав. Објасни ми како помажемо злу. Шта је то зло што смо урадили.Što se praviš blesav?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не правим се блесав. Објасни ми како помажемо злу. Шта је то зло што смо урадили.Što se praviš blesav?
Pa izbacili smo Ruse iz UN za ljudska prava i tako će istorija zapamtiti kao saučesnike zlih sila.Не правим се блесав. Објасни ми како помажемо злу. Шта је то зло што смо урадили.
Да ли ти сматраш Русију за саучесника злих сила када нам је 90их година, заједно са западом, увела најтеже санкције у модерној историји које су нас херметички затвориле? Да ли их сматраш саучесником злих сила када су наоружавали хрвате током рата, заједно са западом? Да ли их сматраш саучесником злих сила када су признали хрватску у авнојевским границама након прогона Срба и са којима су развили прилично добре односе, све до овог рата у Украјини? Да ли их сматраш саучесником злих сила када су наговарали Слобу да прихвати најгоре могуће договоре на међународномн нивоу? Или за то кажеш да су тада били на коленима, слаби и да нису могли да се супротставе вољи САД.Pa izbacili smo Ruse iz UN za ljudska prava i tako će istorija zapamtiti kao saučesnike zlih sila.
Pa izbacili smo Ruse iz UN za ljudska prava i tako će istorija zapamtiti kao saučesnike zlih sila.
PROSTO JA I TI SMO TOTALNO DRUGAČIJI.Да ли ти сматраш Русију за саучесника злих сила када нам је 90их година, заједно са западом, увела најтеже санкције у модерној историји које су нас херметички затвориле? Да ли их сматраш саучесником злих сила када су наоружавали хрвате током рата, заједно са западом? Да ли их сматраш саучесником злих сила када су признали хрватску у авнојевским границама након прогона Срба и са којима су развили прилично добре односе, све до овог рата у Украјини? Да ли их сматраш саучесником злих сила када су наговарали Слобу да прихвати најгоре могуће договоре на међународномн нивоу? Или за то кажеш да су тада били на коленима, слаби и да нису могли да се супротставе вољи САД.
Иначе, то избацивање Русе из неког органа за људска права за које нико од нас није ни знао да постоји, осим нас, подржало је још много држава. Да ли су оне све мета потенцијалног нуклеарног удара Русије, или је то само Србија? Где смо ми још јавно признали да би нам био заустављен проток нафте, да смо поступили другачије. Где нам чак ни Руси нису то превише замерили, осим оног једног твита Захарове.
rusi imaju mnogo krupnije ciljeve u viziru. Ameri bi jedva docekali da se rusija sa nuklearkama istrese na makedoniji, crnoj gori, letoniji, slovackoj, albaniji.AUTORSKA
Da dobro ste pročitali braćo Srbi i šta vam tu nije jasno?
Teritorija Srbije postaje legitimna nuklearna meta ako postanemo neprijatelji Rusije a ako one postanemo onda bi Bomdstil u slučaju ako moraju, gađali bi sa konvencionalnim naoružanjem.
Neko će reći spasće nas tada šiptara ali to je samo pola istine.Tu bi se upotrebila taktička nuklearka snage kao na Hirošimu i Nagasaki ali tada bi Kosovo postalio neneaseljivo sledećih milion godina.
Biti neprijatelj Rusiji u ovom trenutku je samoubistvo za Srbiju.
A onaj nejaki izdajnik Vučić sa nemcem ovih dana rasprodaje i ono malo što je ostalo Srpskog na Kosovu i Metohiji.
Kada krene nuklearni rat nema filozofiranja deluje se jasno samo po neprijateljima.rusi imaju mnogo krupnije ciljeve u viziru. Ameri bi jedva docekali da se rusija sa nuklearkama istrese na makedoniji, crnoj gori, letoniji, slovackoj, albaniji.
Davno su "Satane" programirane i ti se ciljevi ne menjaju.
tako razmisljaju amerikanci. Zato su i propali. Bockaju po celom svetu i nijedan jedini rat u istoriji nisu dobili...................a jes, dobili su onaj sto su vodili protiv sebe 1861-1865.Kada krene nuklearni rat nema filozofiranja deluje se jasno samo po neprijateljima.
Duhovni brat? Po cemu? Po neokomunizmu i diktaturi?PROSTO JA I TI SMO TOTALNO DRUGAČIJI.
JA SE NE SVETIM DUHOVNOM BRATU JER ZNAM DA PRAŠTAM I DA SE SAOSEĆAM.
Ja to osećam ako ti ne osećaš onda proveri DNK da ti nije neki Turčin načepio Baku.Duhovni brat? Po cemu? Po neokomunizmu i diktaturi?
To je mozda vama nacepio kosovarima. A sa Rusima Srbi nemaju ama bas nista Vise imaju sa Ukrajincima. Jedino to lazno pravoslavlje i kod Rusa i kod Srba i to ih jedino shatro povezuje.Ja to osećam ako ti ne osećaš onda proveri DNK da ti nije neki Turčin načepio Baku.
Evo i liste nekih naroda po genetskoj sličnosti sa Srbima:Ja to osećam ako ti ne osećaš onda proveri DNK da ti nije neki Turčin načepio Baku.
Pazi kada mi kažeš kosovar umesto kosovac znaj da bih ti poslao crne trojke kao nekada moj deda komiunjarama i lopovima.To je mozda vama nacepio kosovarima. A sa Rusima Srbi nemaju ama bas nista Vise imaju sa Ukrajincima. Jedino to lazno pravoslavlje i kod Rusa i kod Srba i to ih jedino shatro povezuje.
Evo i liste nekih naroda po genetskoj sličnosti sa Srbima:
- Makedonija 96%
- Grčka 66%
- Mađarska 65%
- Ukrajina 62%
- Rumunija 61%
- Litvanija 57%
- Bugarska 53%
- Poljska 52%
- Italija 51%
- Maroko 48%
- Tunis 43%
- Turska 42%
- Rusija 32%
- Vise imas slicnosti sa Italijanom nego Rusom.
Taj nivo komunikacije sa tvojim komšijama Šiptarima...Ja to osećam ako ti ne osećaš onda proveri DNK da ti nije neki Turčin načepio Baku.
Isti racku.Pazi kada mi kažeš kosovar umesto kosovac znaj da bih ti poslao crne trojke kao nekada moj deda komiunjarama i lopovima.
vidi se da ti ne smetaju pronatovske biološke labaratorije pošto je taj DNK test iz njih.To je mozda vama nacepio kosovarima. A sa Rusima Srbi nemaju ama bas nista Vise imaju sa Ukrajincima. Jedino to lazno pravoslavlje i kod Rusa i kod Srba i to ih jedino shatro povezuje.
Evo i liste nekih naroda po genetskoj sličnosti sa Srbima:
- Makedonija 96%
- Grčka 66%
- Mađarska 65%
- Ukrajina 62%
- Rumunija 61%
- Litvanija 57%
- Bugarska 53%
- Poljska 52%
- Italija 51%
- Maroko 48%
- Tunis 43%
- Turska 42%
- Rusija 32%
- Vise imas slicnosti sa Italijanom nego Rusom.
Pa gde su im laboratorije? Jos ni jednu ne videsmo ahahah.vidi se da ti ne smetaju pronatovske biološke labaratorije pošto je taj DNK test iz njih.
NARAVNO IZLAŽIRAN JE.PRATI MALO DR.TERZINA NA NETU ON JE LEPO OBJASNIO O DNK PODMETAČINAMA.
Pa za tebe je sve isto jer nemaš pravoslavnu dušu.Isti racku.![]()
Pa gde su posli? Na vansezonsko letovanje u Grcku?27.04.2022. • 10:24 Srbija Danas
NATO TRUPE PROŠLE KROZ SRBIJU: Evo kuda su se sve kretale i gde su pošle (VIDEO)
Konvoj NATO snaga je prošao kroz Srbiju
https://www.srbijadanas.com/vesti/n...e-sve-kretale-i-gde-su-posle-video-2022-04-27