Ако Вучић тврди да нема ништа са Куртијем онда нека прекине све контакте чак и у Бриселу

Ja sam ti davno rekao da treba sami da se organzujete i da ne gledate u Beograd je ce vas izdati kao sto je izdao Republiku Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku i priznao lazne avnojevske tvorevine kao drzave BIH i Hrvatsku
Use i u svoje kljuse samo tako mozete odbraniti svoje domove i slobodu
Ne shvataš druže moj da je Srbija to odavno predupredila.Čak je i sve Srbe koji su štitili sever poslala u ruke Prištini da rade za njih pa posle povukla i sada sa 35.000 dinara drže za uzde kao taoce do same penzije.

Ja sam ti davno rekao da treba sami da se organzujete i da ne gledate u Beograd je ce vas izdati kao sto je izdao Republiku Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku i priznao lazne avnojevske tvorevine kao drzave BIH i Hrvatsku
Use i u svoje kljuse samo tako mozete odbraniti svoje domove i slobodu
kako da se organizuju...njih bi prvo polomili, njihovi Srbi...njihove komsije, koje su u sluzbi izdajnickog rezima...eto ti srpskih kriminalaca, orvo bi ih posetili oni...

kako da se organizuju...njih bi prvo polomili, njihovi Srbi...njihove komsije, koje su u sluzbi izdajnickog rezima...eto ti srpskih kriminalaca, orvo bi ih posetili oni...
Kada se Beograđani nisu opasuljili na vreme posle Savamale onda nema leba od njih.
Takvi mogu da nas zaštite samo dok ne izađamo na traktorima sa Kosova.

Mogli bi osnovati svoju skupstinu i proglasiti svoju republiku izabrati svoje institucije koje ce ih predstavljati

I Milosevic je dolazio na Pale 1993 i prijetio narodnim poslanicima skupstine srpskog naroda BIH da se usvoji Vens Ovenov plan koji je bio jako stetan za Srbe u BIH ali ga je skupstina odbila i raspisala referendum

Milosevic i tadasnji srbijanski rezim je cak i udarao blokade na Drini jer ga ovi sa Pala nijesu zeljeli slusati

Ali opet su Srbi u BIH ostali istrajni ,da se Beograd pitao nikad nebi bilo Republike Srpske na 49% BIH

Kada se Beograđani nisu opasuljili na vreme posle Savamale onda nema leba od njih.
Takvi mogu da nas zaštite samo dok ne izađamo na traktorima sa Kosova.
Српском народу долази јако споро из ду..та у главу.

Nesko, nisam rekao TI. Rekao sam vi, Srbi sa KiM, kao celina. Znam da ne moze par pojedinaca nista da uradi, ali narod valjda vise posle 30 godine ZNA KOME TREBA DA VERUJE A KOME NE, hebo ga mis. Nije ovo kritika tebe, vec vas svih zajedno, kad vas grupa majmuna izmajmunisala. Ali ulozi su mnogo veliki dole, prakticno su ulozi vasi zivoti i imovina, zapravo sve sto imate.

A kad ode Kosovo, ONO STO NE SHVATA MASA DEBILA OVDE U SRBIJI, krece dalje rasparcavanje Srbije, po istom sistemu kako su sada usli Siptari u opstine. Posto si dao ovo i ono, oni idu dalje i dalje - znaci vama su uzimali jednu po jednu nadleznost i sada ste precutali izbore i usli su u poslednje uporiste Srba a to su te 4 opstine. Podsetimo prethodno ste ocistili most, pa su usli na Sever, pa napravili baze (citaj: okupirali vas), i sada su samo zaokruzili formu i uzeli i zgrade opstine. Njima to uopste i nije bitno, bitno je da VAMA oduzmu jedino sto vam je preostalo.

Po istom principu ce da ode Raska, pa Vojvodina, vrlo moguce i drugi delovi Srbije - JER KO CE DA KAZE NE MOZE AKO JE MOGLO KOSOVO? Isto kao sto ne mozete vi sada da kazete Kurtiju da ne moze da udje u zgrade opstine kada su Siptari osvojili vecinu jer vi niste hteli da izadjete na izbore, A NISTE IMALI REZERVNI PLAN.

Igrate opasne igre a ponasate se u pravnom smislu kao deca. Nema tu pravde nego ko koga nadmudri.
Ponovicu - pravno a i logicki, POSTO NISTE HTELI NA IZBORE sada su Siptari ti koji su ih osvojili i ulaze u SVOJE (u smislu osvojenim na izborima) OPSTINE.
VI NISTE IMALI REZERVNI PLAN, tj da kazete ok, nismo izasli na izbore, ali ima nas mnogo vise i ne damo zgrade opstine vec pravimo paralelnu drzavu, kao sto su Siptari to radili decenijama.
I sada su oni formalno u pravu, a vi nemate silu da to negirate pa da bude poen za vas. I to je taj trik kojim vas je Vucic izdao. Ali o tome ste trebali da mislite kada ste odlucili da ne izadjete na izbore.

Problem je sto ste uopste IKADA izlazili na njihove izbore, to je pocetak problema. Vec tu vas je Vucic preveslao, samo jedan primer od 1000 gde vas je preveslao.

I nemoj da mislis da ovim ja podrzavam Siptare, samo ti pisem gorku istinu - morate mnogo pametnije da radite jer ste u jako teskoj poziciji, a ponasate se kao najgori diletanti, izvini ne mislim da vredjam.

Inace je narod u Srbiji prilicno neuk, mene muka hvata kad vidim toliko ljudi koji bukvalno ne znaju gde se nalaze, onaj miting Vucica je bio tu vrlo ilustrativan - kako ljudi nemaju pojma cak ni zasto ga podrzavaju, ali ga podrzavaju.
Ко да схвати одмах?
Да схвати већина оних којима је Вучић дао цркавицу од пензије и повремено неки динар - 50% би одмах умрло да се вођи деси нешто.
Да схвате они којима је извор културе Пинк, Хепи и тржни центри?
На телевизији се прича о гулашијади и сличним светковинама а народ доле страда а врше се припреме да страда и у другим деловима Србије.
Нападају нас а вођа одузима оружје - мало њих је било шта рекло на ову тему
емисије о моди а протерују нас
Освестиће се народ када ова надувана економија прсне а само што није прсла.

Ко да схвати одмах?
Да схвати већина оних којима је Вучић дао цркавицу од пензије и повремено неки динар - 50% би одмах умрло да се вођи деси нешто.
Да схвате они којима је извор културе Пинк, Хепи и тржни центри?
На телевизији се прича о гулашијади и сличним светковинама а народ доле страда а врше се припреме да страда и у другим деловима Србије.
Нападају нас а вођа одузима оружје - мало њих је било шта рекло на ову тему
емисије о моди а протерују нас
Освестиће се народ када ова надувана економија прсне а само што није прсла.

Mnogo je veliki ulog da budemo glupi ili neobavesteni. I cena ce biti ogromna.

Evo pisao sam upravo - sta sve ne bi bilo da su Srbi sa KiM odbili VELEIZDAJNIKOV Briselski sporazum 2013. sta sve ne bi bilo da smo ga skinuli 2020. kada je bila ona frka oko izbora, bojkot, korona cirkus... A sve je moglo da je narod normalan.

Ovako sada stize naplata, a tek ce. I bice progresivno gore, znaci sve brze ce biti sve gore.

Mogli bi osnovati svoju skupstinu i proglasiti svoju republiku izabrati svoje institucije koje ce ih predstavljati

I Milosevic je dolazio na Pale 1993 i prijetio narodnim poslanicima skupstine srpskog naroda BIH da se usvoji Vens Ovenov plan koji je bio jako stetan za Srbe u BIH ali ga je skupstina odbila i raspisala referendum

Milosevic i tadasnji srbijanski rezim je cak i udarao blokade na Drini jer ga ovi sa Pala nijesu zeljeli slusati

Ali opet su Srbi u BIH ostali istrajni ,da se Beograd pitao nikad nebi bilo Republike Srpske na 49% BIH
tesko bi to islo, premalo ih je...dovoljno da im rezim uskrati novcana davanja...a i previse rezimskih ljudi je tu...bespomocni su

Back