Nesko, brate, ne znam kako da ti kazem a da ne boli - VI STE IZDATI I PREDATI. Vucic vas je izdao jos 2013.
Ne znam kako su vas tako izradili da vam ta Srpska lista sve diktira, zar niste mogli bandite da ispendrecite i da im se nahebete mile majke? Ne krivim vas, ali morate da rascistite prvo odnose medju sobom dole, a mi moramo da rascistimo odnose ovde u Beogradu i Srbiji. Tek onda mozemo o necemu ozbiljnom da pricamo.
Mada nam je svima to (NADAM SE) jasno, da ne ispadne da se pravim pametan u ovakvim momentima, ali hebiga ja zato i pisem po forumu - od kad vec mnogi ljudi, pa i ja, pisemo da SVAKI PA I MALI USTUPAK SIPTARIMA JAKO OTEZAVA POSLE DA SE TO POPRAVI, AKO JE POPRAVKA UOPSTE I MOGUCA. Granicni prelaz, predaja institucija, dobijanje telefonskog pozivnog broja, predaja elektro sistema, razoruzavanje Srba, uterivanje Srba u institucije tzv. Kosova - svaki taj korak je JAKO otezavao dalji zivot vas dole, ponavljam SVAKI korak JAKO otezavao, i vi ste i dalje tonuli dublje i dublje pod izdajom Vucica.
Na kraju, kada je sve predao (citaj: IZDAO), kada vam je sve oduzeo a prethodno vas naterao da udjete u institucije Kosova, NATERA VAS DA IZADJETE ODATLE i da prakticno sada nemate nista! Sada ste, dragi moj, KURDI, u najbukvalnijem smislu te reci. I bojim se da vam je cak i povratak u institucije Kosova prakticno nemoguc, sad kad su jednom usli unutra.
Vreme radi za nase neprijatelje, zar nismo to videli u Hrvatskoj i BiH tako jasno - u pocetku smo imali svu inicijativu i prednost, onda stajali bez plana i cilja i nismo radili nista da popravimo nase stanje (zapravo samo su nas pljackali, prisetite se 90-tih) dok su se Hrvati pripremali i naoruzavali. I na kraju su Srbi iz Krajine poterani kao stoka odande. Jedino Srbi iz Republike Srpske, SVAKA IM CAST, su nam osvetlali obraz i ocuvali bar deo uspeha iz rata jer NISU PRISTAJALI NA BUDALASTINE IZ BEOGRADA.
Vi prosto treba da radite SVE OBRNUTO od onoga sto vam poruci Vucic. Dok on ista porucuje, a nece jos dugo. Ali se bojim da je sada kasno za sve. Siptari su prakticno okupirali sever KiM zajedno sa NATO trupama, i bojim se da tu vise ne moze nista da se ucini.