"Ako umrem pod misterioznim okolnostima..." Mask objavio da je dobio pretnje od ruskog zvaničnika

А и ти верујеш да је он суви геније и да му је САД, па и цео глобални Свет непотребан...

Јесил ти то застранио у неки култ личности ?

Свако ко заради толико пара да је најбогатији на свету, тај је суви геније.

Који други критеријум би ти да меримо генијалност?

Кажи критеријум, па да меримо Маскову генијалност.

Отвара портале, па је зато основао Пејпал, Теслу (зашто ли је тако назвао) и СпејсХ?

А сигурно је због тог сатанизма и купио Тњитер.

Путин је провалио да је овај сатаниста и нациста, па му је послао Рогозина, кршног Црногорца, да га ликвидира.
Paypal nije bio njegov u startu kako sad predstavlja..nego se paypal mergovao sa njegovom firmom pa je on postao jedan od suvlasnika i neko kraće vreme CEO. Kad su prodali PayPal dobio je stotinak miliona dolara koje je iskoristio da uloži u već postojeću firmu Tesla i da postane CEO, otarasi se originalnih osnivača i prepravi istoriju kompanije tako da izgleda da je on osnivač...Čovek je prevara veka..imaš o tome po internetu...

Свако ко заради толико пара да је најбогатији на свету, тај је суви геније.

Који други критеријум би ти да меримо генијалност?

Кажи критеријум, па да меримо Маскову генијалност.
:cross:

... онда ништа, мислио сам да си мало интелигеннији ... :kafa:

Paypal nije bio njegov u startu kako sad predstavlja..nego se paypal mergovao sa njegovom firmom pa je on postao jedan od suvlasnika i neko kraće vreme CEO. Kad su prodali PayPal dobio je stotinak miliona dolara koje je iskoristio da uloži u već postojeću firmu Tesla i da postane CEO, otarasi se originalnih osnivača i prepravi istoriju kompanije tako da izgleda da je on osnivač...Čovek je prevara veka..imaš o tome po internetu...

Знам за то, али не видим како је он превара због тога?

Није он морао да направи аутомобил.

:cross:

... онда ништа, мислио сам да си мало интелигеннији ... :kafa:

Да, али ти, Мистић, не желиш да нам кажеш по ком критеријуму делиш људе на геније и на оне који то нису.

То је зато што би по сваком критеријуму Маск био геније а @vlabaze тупаџија, који год критеријум да узмеш.

Чак и да узмеш неке тотално pycoгузне критеријуме.

Знам за то, али не видим како је он превара због тога?

Није он морао да направи аутомобил.
ne sporim ja da je on genije...za biznis naročito...samo kažem da nije onakav kakvim se predstavlja...nije pozitivac koji stremi da spase čovečanstvo..

ne sporim ja da je on genije...za biznis naročito...samo kažem da nije onakav kakvim se predstavlja...nije pozitivac koji stremi da spase čovečanstvo..

Ali on jeste pozitivac koji tezi da spase covecanstvo.

Poslace ljude na Mars!

Mozda necemo uci u Evropsku uniju, ali cemo svakako moci da zivimo na Evropi, satelitu Jupitera.

Plus je skinuo ribu Dzoniju Depu.

Или је век глобализма или је век генијалаца ... Није ни важно.... :kafa:

Je li, koliko si ti riba skinuo poznatim beogradskim glumcima u svoje vreme?

Back