Ako svako moze da glasa, to vodi pravo u propast

Poruka
3.797
Na svakim izborima da postoji mala ceduljica sa testom !!!

12 puta 4=?
navedi jedan glagol
navedi jedan pridev
navedi 4 drzave sa kojima se Srbija granici
navedi 2 planine u Srbiji
navedi neke reke i jezera
navedi par najvecih gradova

Mogao bih da vam se zakunem da vecina trenutnih glasaca NE MOZE OVAJ TEST DA URADI !!!

12 puta 4=?
navedi jedan glagol
navedi jedan pridev

Mogao bih da vam se zakunem da vecina trenutnih glasaca NE MOZE OVAJ TEST DA URADI !!!

Онај ко нема пушкице за гласње нека понесе дугу деветку

Da li hocete demokratsko drustvo gdje svako ko ima 18+ godina moze da glasa ili hocete da se nekima koji imaju 18+ godina zabrani glasanje?
Nemojte se onda buniti kada vam na osnovu necega oduzmu pravo glasa.

То што има право гласања не значи да ће изгласане/ни паре потрошити на жеље и потребе гласчица и гласача

12 puta 4=?
navedi jedan glagol
navedi jedan pridev

Jel ovo treba da pise na cirilici ili latinici?
Pisano ili stampano?
z:D

Da li hocete demokratsko drustvo gdje svako ko ima 18+ godina moze da glasa ili hocete da se nekima koji imaju 18+ godina zabrani glasanje?
Nemojte se onda buniti kada vam na osnovu necega oduzmu pravo glasa.
Demokratija je imala smisla dok je postojalo pravo glasanja pod odredjenim statusom u drustvu, i dok nije mogla svaka susa da glasa...
Dokaz tih navoda iznosi grcki filozof Platon kada je rekao Sokratu: Cuj kolega dok god ona tri cobana mogu preglasat mene i tebe, ja u demokratiju nevjerujem....

Demokratija je imala smisla dok je postojalo pravo glasanja pod odredjenim statusom u drustvu, i dok nije mogla svaka susa da glasa...
Dokaz tih navoda iznosi grcki filozof Platon kada je rekao Sokratu: Cuj kolega dok god ona tri cobana mogu preglasat mene i tebe, ja u demokratiju nevjerujem....
Платон је био Сократов Ученик--нису они били никакве колеге.

Сократ.jpg

.

У буржујској либералној демократији, немогуће је на било који начин ограничити бирачко право.Свако може да гласа и једнако вреде глас академика и неписменог човека.
Ви комунисти и не волите интелигенцију.

Zato što se promoviše elitizam, zato i ovo ugnjetavačko razmišljanje.

Pametniji si od nekoga pa bi da mu braniš da glasa???

A šta kad bi pametniji od tebe branio tebi da glasaš?

Mnogo je bolje umišljenim mudracima, lordovima iz fotelja što znaju samo da igraju igrice i omalovažavaju druge, koji nisu radili mesec dana u životu a misle da su najbolji... bolje je njima zabraniti da glasaju. Nikakve koristi od njih.
Ali ja ni tim vucibatinama ne bih branio.

Uvek vise treba da se ceni misljenje mudrog i pametnijeg coveka,ali samo ako je posten. Imamo jako mnogo nepismenih,koji ne mogu da odgovore na gore pomenuta pitanja. Evo kod nas recimo,upravo ta gomila nepismenih je prodala Srbiju za kilo zejtina i secera. Ima i dosta Roma,nepismenih,vrlo ih je lako kupiti. Da su pismeni,ne bi ih niko mogao kupiti. Uopsteno,tesko je kupiti mudrog coveka,nemoguce. Taj te nece glasati ako primeti da ne valjas.

Back