Ako ste imali noćne more kao dete onda su velike šanse da ćete...

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.252
Ljudi koji su imali česte noćne more u detinjstvu imaju veću verovatnoću da će kasnije u životu razviti demenciju i Parkinsonovu bolest, prema novoj studiji.The Lancet eClinicalMedicine

GettyImages-1290997699.jpg

Da li ste imali noćne more?
Imate li ih sada?

Nisam kao dete,ali malo kasnije,kao stariji adolescent sam poceo da imam probleme sa paralizom sna koji idalje traje i to su ustvari jedini snovi koje uopste i pamtim,inace sene secam sta i da li sam nesto sanjao.

Inace paraliza sna mi je ekstra jer jedan od snova koji mi se ponavlja je da sam u mrtvacnici i da se patolog sprema da mi radi obdukciju a ja ne mogu da dokazem da sam ziv jer sam paralisan

Nisam kao dete,ali malo kasnije,kao stariji adolescent sam poceo da imam probleme sa paralizom sna koji idalje traje i to su ustvari jedini snovi koje uopste i pamtim,inace sene secam sta i da li sam nesto sanjao.

Inace paraliza sna mi je ekstra jer jedan od snova koji mi se ponavlja je da sam u mrtvacnici i da se patolog sprema da mi radi obdukciju a ja ne mogu da dokazem da sam ziv jer sam paralisan
Десило ми се неколико пута. Последњи пут, давно, у сну сам пробао да се померим. Када нисам успео и у сну сам констатовао - а, ово је она парализа и више ми се то никада није десило. Као да је мозак прихватио да сам му провалио фору и више није ни покушавао.

Back