- Poruka
- 72.906
E jbg sad.Budisti kažu da ako sretneš nekoga i srce ti lupa, ruke ti se tresu, kolena oslabe, to nije prava osoba.
Kada upoznate svoju 'srodnu dušu', osećaćete se smireno.
Pogledajte prilog 1353671
Koliko tu imas istine?
Iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jbg sad.Budisti kažu da ako sretneš nekoga i srce ti lupa, ruke ti se tresu, kolena oslabe, to nije prava osoba.
Koliko tu imas istine?
Iskustva?
Meni je jednom samo srce lupalo, ruke mi se oznojile, to je bilo kada sam shvatila da će mi nekadašnja prof sociologije predavati istoriju filozofije
Bila je prava osoba na pravom mestu. baš za mene. Bila sam uzbuđena jer sam znala da će to biti godina radosti..
Ne sećam se da me je iko tako radovao kao ona.. svaku reč sam želela da čujem.
Ne sviraj...To je trema. Normalno je da imas tremu kad si neiskusan. Bilo to devojka, ili kad odgovaras pred tablom.
To možda kod tebe...Ne sviraj...
Uvek je početak takav bez obzira na iskustvo.
Nova prilika, ej!
Kad si ravnodušan onda nisi zaljubljenTo možda kod tebe...
Pa, kako da kažem nisi ravnodušan i nemaš tremu, jer si siguran u sebe.Kad si ravnodušan onda nisi zaljubljen
To je onda površnostPa, kako da kažem nisi ravnodušan i nemaš tremu, jer si siguran u sebe.
Dakle ti si tremaroš i za to nalaziš besmislena opravdanja ČTo je onda površnost

Ma i ja sam siguran u sebe i svoje namere, medjutim koliko je druga strana sigurna ili spremna na to?Dakle ti si tremaroš i za to nalaziš besmislena opravdanja Č![]()

Budisti kažu da ako sretneš nekoga i srce ti lupa, ruke ti se tresu, kolena oslabe, to nije prava osoba.
Davno je to bilo, na kraju osnovne škole. Kad bih ga srela, ispadale bi mi stvari iz ruku, jezik zadebljao a ako bih uspjela da procijedim nešto (kad me pita) bilo bi mucanje. Toliko mi je to bilo neprijatno, da bježala sam od njega. Ma blamaža za sve pare.Koliko tu imas istine?
Iskustva?
Da bude cirkus još veći, ispostavilo se da je on bio zaljubljen u moju rođaku, a ona opet u njegovog najboljeg druga.
Kada me je prošlo, pitala sam se šta me je toliko njemu privuklo. Budisti kažu da ako sretneš nekoga i srce ti lupa, ruke ti se tresu, kolena oslabe, to nije prava osoba.
Koliko tu imas istine?
Iskustva?