Ako smem da pitam

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

27E

Legenda
Poruka
52.561
Nesto razmisljam, o neprirodnoj, koaliciji na vlasti.

Kakva joj je buducnost? Moze li ovako da vlada jos `pedeset` godina, mada bih im ja uracunao ovih desetak.

Mozda je zajednicka, mislim na neku buducu vladu. A mozda i nije. Sta li misle cemu li se nadaju, koalicioni partneri.

Ili su vec poceli da spremaju razanj za politickog zeca, koji ne znajuci sta mu se sprema, veselo setka po tek olistaloj politickoj sumi.

Mogu li, prvom prilikom, sadanji partneri ladno izdati sklad i ljubav koji sad vlada medju njima. I ko ce koga, preveslati.

Pa koferce je dve prethodne vlade podrzao, iz senke ili sa strane, da bi u trecu i svecano i na velika vrata usao. Moze li ivica sebi dopustiti da ne razmislja o sledecim ili prekosledecim izborima, i kako moze sebe da zamislja u okvirima sadasnje koalicije, kad se pokazuje da ovi rezultata nemaju, bar ne onih koji trebaju srbiji i narodu. Da li je ovaj rezim samo stepenica, odskocna, za ivicu?

Ili su ovi ipak, lukaviji od svih, pa im ivica dodje kao neka skela do udaljene politicke, sigurne obale? A posle cao!

samo razmisljam

Nažalost, vidim da u ovom natprirodnom bludu uživaju i Boris i Ivica. Naša banda uvek razmišlja samo od danas do sutra. A kad dođu novi izborni rezultati opet će praviti takav ansambl .... do sutra. Ebeš obećanja, odgovornost, narod.

Mogu li, prvom prilikom, sadanji partneri ladno izdati sklad i ljubav koji sad vlada medju njima

Ne znam o kakvom skladu pričaš, njih na gomili drži 1. onaj ko ih je okupio, pri tom ne mislim da srpske birače i 2. strah od izbora.

Praktično po svakom iole ozbiljnijem pitanju su se razilazili, poslednji put ispalo da nemaju većinu za onaj porez od 6 posto.

Država je kao žrtva kidnapovanja, samo može da gleda šta će budale sledeće da urade i osim možda nekih sindikalnih protesta nema načina da utiče na svoju sudbinu.

Što se tiče Dačićeve verzije SPS, on ima šanse da se opet uglavi u vladu ako uđe u neku predizbornu koaliciju ili ako impresionira glasače drugih partija pa baš za SPS glasaju drugi put. Njihovi tradicionalni glasači, teško preko 5 posto, imho.

Ne znam o kakvom skladu pričaš, njih na gomili drži 1. onaj ko ih je okupio, pri tom ne mislim da srpske birače i 2. strah od izbora.

Praktično po svakom iole ozbiljnijem pitanju su se razilazili, poslednji put ispalo da nemaju većinu za onaj porez od 6 posto.

Država je kao žrtva kidnapovanja, samo može da gleda šta će budale sledeće da urade i osim možda nekih sindikalnih protesta nema načina da utiče na svoju sudbinu.

Što se tiče Dačićeve verzije SPS, on ima šanse da se opet uglavi u vladu ako uđe u neku predizbornu koaliciju ili ako impresionira glasače drugih partija pa baš za SPS glasaju drugi put. Njihovi tradicionalni glasači, teško preko 5 posto, imho.
===============================================================
pa u medijima se ne krnji slika demokratska proeu i pronato o vladi, bez obzira na razlicite programe koalicionih partnera, ili su im programi mrtvo slovo na papiru

takodje ovde na forumu, jednoumlje i dalje ostro kosi sve sto nije demokratsko eu korektno, kao da nisu svesni ko ih je ostavio na vlasti proslo leto i ko im sedi u vladi

ako to nije sklad i ljubav, politicka, ne znam sta je

Mislim da ce jedino PUPS profitirati iz ovoga, buducnost je pred njima :cool:

Partija%20ujedinjenih%20penzionera%20Srbije%20-%20PUPS.jpg

===============================================================
pa u medijima se ne krnji slika demokratska proeu i pronato o vladi, bez obzira na razlicite programe koalicionih partnera, ili su im programi mrtvo slovo na papiru

takodje ovde na forumu, jednoumlje i dalje ostro kosi sve sto nije demokratsko eu korektno, kao da nisu svesni ko ih je ostavio na vlasti proslo leto i ko im sedi u vladi

ako to nije sklad i ljubav, politicka, ne znam sta je

Mislim na to da oni na jadvite jade uspevaju većinu da namaknu za iole ozbiljnije teme u Skupštini. To je po meni vlada koja se drži o koncu i otud onoliki intervjui, "ne mislim da je vreme za izbore", i varijacija, "nije pravo vreme za izbore" ;) Ako ovaj njihov podmladak/postarak ovde veruje da su u ljubavi, tim bolje :D Poslednji će saznati :D

Back