Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ако отпадне динкић - улеће дсс у владу, а онда заувек путуј европо и следи геноцид над евротајкунима пардон талибанима пардон либералима пардон евроунијатима
ако отпадне динкић - улеће дсс у владу, а онда заувек путуј европо и следи геноцид над евротајкунима пардон талибанима пардон либералима пардон евроунијатима
Dinkić u Srbiji je kao Milo u CG.Valasti dolaze i prolaze,samo je dinkara konstantan.Umalo da i njegov Tomica postane kao on,ali su ga srećom odveli u Švajcarsku gde mu je fotelja sa doopeta odstranjena hirurškim putem...
Meni ni danas nije jasno zasto je Dacic tako naprasno postao tako dobar sa Dinkicem, i uveo ga u vladu. Ima tu nesto sto mi ne znamo, sto ne moze da se nasluti.
Meni ni danas nije jasno zasto je Dacic tako naprasno postao tako dobar sa Dinkicem, i uveo ga u vladu. Ima tu nesto sto mi ne znamo, sto ne moze da se nasluti.