Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 183.938
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ameri ne daju objašnjenje kad nekoga banuju, tako da je razlog izmišljen.
Manipulacija kao i svaka druga, čisto da se predstavi kao da su diktatura. A razlog za odbijanje može biti nešto sasvim deseto.
Tako da te vaše manipulcije ne prolaze kod mene, ali nažalost, prolaze kod mnogih sendvičara![]()
21 godisnji turist...
a mozda je i malo razuma konacno i kod njihAntifa, sitni pokreti. Zato i mogu tako.
U Srbiji ovakva reakcija policije nije verovatna jer se pobunio ceo narod. Zna Vučić da bi to bilo gašenje problema benzinom![]()
Naravno da nije, ali to je posledica izbora klovna za predsednika Amerike.Jel ovo demokratija?
Naravno da nije, ali to je posledica izbora klovna za predsednika Amerike.
Za njega si i ti navijao, samo da te podsetim.
Da, spram toga kakve se šale prave po Americi od kojih sam vam neke i ja preneo ovo gore je mala maca.Pri tom ova šala uopšte nije bila uvredljiva
vidim ja niko ne sme nista da mi kaze niti da me ismeje na forumu, svi znaju da sam AMER, bojite se znaci?Jel ovo demokratija?
a zapravo ste vi socijalisti ljubomorni na dobro situiranog gospodina21 godisnji turist...
ma nemoj, sa 21 godinu ces da putujes svetom, placas avione i hotele po americi
sigurno je diler drogom
sta bre klovn? ajde ti zaustavi rat i dobij nobelovu nagradu! samo bre smrduckas, idi bolje na auto-moto, nije politika za tebeNaravno da nije, ali to je posledica izbora klovna za predsednika Amerike.
ma, naravno, nego caciji slabo stoje sa engleskim, veze nemajuNo, "vest" je donela agencija AP a oni su u propagandnom ratu protiv Trumpa.
Ti podsvesno želiš da komunisti dođu na vlast u Americi.Naravno da nije, ali to je posledica izbora klovna za predsednika Amerike.
Mom bratu je 2011.odbijena viza za USA jer je na fejsbuku stavio neki saljivi mem za hitlera.
U pravu si, kad ulaziš u USA te službenik može vratiti, samo ako poželi. Bez obrazloženja, rasprave, dokaza. Tako je oduvijek bilo, imao ti hiljadu viza i potvrda.Ameri ne daju objašnjenje kad nekoga banuju, tako da je razlog izmišljen.
Manipulacija kao i svaka druga, čisto da se predstavi kao da su diktatura. A razlog za odbijanje može biti nešto sasvim deseto.
Tako da te vaše manipulcije ne prolaze kod mene, ali nažalost, prolaze kod mnogih sendvičara![]()
Baš ono, Pony oriđiđi?To amerikanci rade odavno, secam se 1980 sam isprico vic o amerikancima, ne prodje ni dve nedelje - ukradose mi nov bicikl Rog!
Dolazila/dolazio si u USA iz Frankfurta, Amsterdama, Londona ili Osla sa nekim drugim pasosem sem americkog? Pa nam opisi kako izgleda dolazak na aerodrom u NYC, Chicagu, Seattleu ili SF...U pravu si, kad ulaziš u USA te službenik može vratiti, samo ako poželi. Bez obrazloženja, rasprave, dokaza. Tako je oduvijek bilo, imao ti hiljadu viza i potvrda.