Z Zauz Buduća legenda VIP Poruka 47.497 24.12.2022. u 11:33 - Ako se ostvare vasi najgori strahovi kakva ce biti sledeca godina? #1 Sta vi ocekujete sledece godine ako bi se vasi najveci strahovi ostvarili` kazu kada se napise ne desi se...
Sta vi ocekujete sledece godine ako bi se vasi najveci strahovi ostvarili` kazu kada se napise ne desi se...
skriboman Iskusan Poruka 5.591 24.12.2022. u 11:37 - Ako se ostvare vasi najgori strahovi kakva ce biti sledeca godina? #2 ostacu bez zuba batice i nepokretan ako ovako nastavim a sexa ako bude jbg samo da su mi sve cure bivse zive i zdrave
ostacu bez zuba batice i nepokretan ako ovako nastavim a sexa ako bude jbg samo da su mi sve cure bivse zive i zdrave
Z Zauz Buduća legenda VIP Poruka 47.497 24.12.2022. u 11:43 - Ako se ostvare vasi najgori strahovi kakva ce biti sledeca godina? #3 skriboman: ostacu bez zuba batice Kliknite za proširenje... Trideset dve hiljade evra su za obe vilice novi zubi na kocic ... skriboman: ostacu bez zuba batice i nepokretan ako ovako nastavim a sexa ako bude jbg samo da su mi sve cure bivse zive i zdrave Kliknite za proširenje... ...eto nece se desiti to lose ....
skriboman: ostacu bez zuba batice Kliknite za proširenje... Trideset dve hiljade evra su za obe vilice novi zubi na kocic ... skriboman: ostacu bez zuba batice i nepokretan ako ovako nastavim a sexa ako bude jbg samo da su mi sve cure bivse zive i zdrave Kliknite za proširenje... ...eto nece se desiti to lose ....
blablablahh Domaćin Poruka 3.763 24.12.2022. u 11:44 - Ako se ostvare vasi najgori strahovi kakva ce biti sledeca godina? #4 bice super , oteracu sve u ******
skriboman Iskusan Poruka 5.591 24.12.2022. u 11:46 - Ako se ostvare vasi najgori strahovi kakva ce biti sledeca godina? #5 Zauz: Trideset dve hiljade evra su za obe vilice novi zubi na kocic ... ...eto nece se desiti to lose .... Kliknite za proširenje... to u njemacku pa ja bi to odje radio a i nemoram ih sve staviti samo ove napred da se kezim
Zauz: Trideset dve hiljade evra su za obe vilice novi zubi na kocic ... ...eto nece se desiti to lose .... Kliknite za proširenje... to u njemacku pa ja bi to odje radio a i nemoram ih sve staviti samo ove napred da se kezim
Z Zauz Buduća legenda VIP Poruka 47.497 24.12.2022. u 11:48 - Ako se ostvare vasi najgori strahovi kakva ce biti sledeca godina? #6 skriboman: to u njemacku Kliknite za proširenje... U nasoj zemlji je toliko za cele obe vilice za sve zube.... skriboman: pa ja bi to odje radio a i nemoram ih sve staviti samo ove napred da se kezim Kliknite za proširenje... ... staviti sve ko god moze da se normalno zivi ....
skriboman: to u njemacku Kliknite za proširenje... U nasoj zemlji je toliko za cele obe vilice za sve zube.... skriboman: pa ja bi to odje radio a i nemoram ih sve staviti samo ove napred da se kezim Kliknite za proširenje... ... staviti sve ko god moze da se normalno zivi ....
skriboman Iskusan Poruka 5.591 24.12.2022. u 11:53 - Ako se ostvare vasi najgori strahovi kakva ce biti sledeca godina? #7 Zauz: U nasoj zemlji je toliko za cele obe vilice za sve zube.... ... staviti sve ko god moze da se normalno zivi .... Kliknite za proširenje... mozes zivjeti sa zubima bez krova nad glavom ili bez zuba ali sa krovom biraj ja ipak krov nad glavom neplaniram se ljubiti
Zauz: U nasoj zemlji je toliko za cele obe vilice za sve zube.... ... staviti sve ko god moze da se normalno zivi .... Kliknite za proširenje... mozes zivjeti sa zubima bez krova nad glavom ili bez zuba ali sa krovom biraj ja ipak krov nad glavom neplaniram se ljubiti
blablablahh Domaćin Poruka 3.763 24.12.2022. u 11:53 - Ako se ostvare vasi najgori strahovi kakva ce biti sledeca godina? #8 na kraju kad ti sve to poispada od zuba moraces opet ona zubala sto nocu drzis u casi vode , nista ne vredi
na kraju kad ti sve to poispada od zuba moraces opet ona zubala sto nocu drzis u casi vode , nista ne vredi
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 24.12.2022. u 12:20 - Ako se ostvare vasi najgori strahovi kakva ce biti sledeca godina? #9 Mnogo gora od odlazeće
M Martin momak Gost 24.12.2022. u 19:47 - Ako se ostvare vasi najgori strahovi kakva ce biti sledeca godina? #10 Nemam nikakvih strahova. Šta će biti, biće