Ako se ne proglasi okupacija nemoguće je sačuvati slobodu severa Kosova!

Autorska tema Srba na Kosovu i Metohiji!
Ova tema je zbog Srba na Kosovu i Metohiji koji se više ne pitaju radi istine
i rešenja povoljnog za Srbe.
Briselski sporazum ,takse pa nastavak pregovora posle govori
samo da će se i hidroelektrana Gazivode koja sada proizvodi 40% struje za sever Kosova po Vučiću koji je lično ponudio šiptarima da dele pola na pola kao rešenje.
Tako će i biti kada se nastavi Vučićev pregovor sa okupatorima.
Meni je lično jedan uticajan šiptar rekao da oni već rade na tome da Srbima oduzmu tu struju koja je u ovom slučaju za većinu Srba na Kosovu humanitarnog i od ključnog značaja za siromašni sloj Srpskog stanovništva.Ako se ne proglasi okupacija dela Srpske teritorije Vučić neće moći bolje od ovoga već samo gore jer je tako neizbežno kada se ne ceni svoja teritorija.

nesko1o1 Prijatelju .Ne znam zasto ti na neki nacin pokusavas,da na ovaj Forum Krstarica,na mala vrata provuces politiku.Mi koji smo vec duze
vreme na Forumu,uvek izbegavamo da pisemo o politicki aaktuelnim temama.Mi se bavimo raznim drugim,zanimljivim temama.Moram priznati,da nas
u globalu,sve najvise interesuju teme,koje imaju neposredne veze sa raznim seksualnim zbivanjima.Od prica o seksu,nikoga ne boli glava,i svima
nam je lepo.Politika je prilicno prljava stvar,i daleko je bilo. Srdacan pozdrav,i nemoj pogresno da shvatis,ovu moju dobronamernu primedbu.Pozdrav.!

По Уставу Србије ОДАВНО СУ МОРАЛИ ДА ПРОГЛАСЕ ОКУПАЦИЈУ ЦЕЛЕ АП КОСОВО И МЕТОХИЈА......

Naravno, a posto nisu, ocigledno nisu vlast drzave Srbije, nego okupatorska ,i dakle je jasno da ostaje na narodu samoorganizacija.
(s tim da tu treba povuci sve narode iz regiona, jer nam je svima isto)

@LordGledston: Ako si ti odustao, nisu svi. Osim toga, jasno je da ti nemas sta da ponudis u seksu, pa mozes o njemu samo da pises na forumu, jer odustajace ne vole zene (samo gejevi, i to za ispod).
Nemoj da se uvredis, ovo sto napisah ti je ilustracija stanja opcenito.

Naravno, a posto nisu, ocigledno nisu vlast drzave Srbije, nego okupatorska ,i dakle je jasno da ostaje na narodu samoorganizacija.
(s tim da tu treba povuci sve narode iz regiona, jer nam je svima isto)

@LordGledston: Ako si ti odustao, nisu svi. Osim toga, jasno je da ti nemas sta da ponudis u seksu, pa mozes o njemu samo da pises na forumu, jer odustajace ne vole zene (samo gejevi, i to za ispod).
Nemoj da se uvredis, ovo sto napisah ti je ilustracija stanja opcenito.
:super: :super::super:

Back