- Poruka
- 92.878
Ako nemaš kupaći pri sebi a na moru si ili reci ili jezeru, da li bi se skinuo u gaće da se sunčaš i plivaš?

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?Ако немаш паметнија посла
иди исправљај непозван жену која је отоврила тему о писменсоти
?уместо што постављашп ове ЦЕНЗУРИСАНЕ теме.
vidim imašЈбт ко све има интернет.
Ako nemaš kupaći pri sebi a na moru si ili reci ili jezeru, da li bi se skinuo u gaće da se sunčaš i plivaš?
![]()
Osuši se ekspresno na ovim temperaturama,manje stežu gaće od kupaćih...Ovamo u njemackoj samo albaneri idu u gaćama u vodu
Bi,nosim bokserice.Ako nemaš kupaći pri sebi a na moru si ili reci ili jezeru, da li bi se skinuo u gaće da se sunčaš i plivaš?
![]()
Ja gaće ionako ne nosim
Samo gologuz u vodu
Kao nudista ili kao turista...?On sve stariji, a sve mlađe žene šeta. Interesantno, zar ne?
Ženama nije gadno gledati.Auu... to je mnogo gadno gledati.
Đe se kupaš, đe školjke skupljaš?Ja gaće ionako ne nosim
Samo gologuz u vodu
Aj ne laži, u gaćama se i tuširašNe, skinuo bih i gaće, kud ću posle u mokrima šetat.
Na veliku žalost većine?
?
vidim imaš
A jel moram da ostavim nešto na sebi ili mogu sve da skidam?Ako nemaš kupaći pri sebi a na moru si ili reci ili jezeru, da li bi se skinuo u gaće da se sunčaš i plivaš?
![]()
al zalutas ponekad na "obucenu" plazu..............ko ja onomad, al sam se snaso, ogrno peskir oko dupe, otiso do more i tamo skinuo peskir i go uso u vodu.Ja gaće ionako ne nosim
Samo gologuz u vodu
Neš se ti pokvasitiA jel moram da ostavim nešto na sebi ili mogu sve da skidam?
I gde je ta reka, jezero, potok? Ima ljudi, nema ljudi? Neko me zna, ne zna me niko?
Misliš?Neš se ti pokvasiti![]()
Mislim da zapravo kaže da nema kad da traži gaće jer ga na svakom uglu čeka neka dokona seka.Kao nudista ili kao turista...?![]()