- Poruka
- 6.261
ali ce pre toga da poruse ono sto decenijama ili vekovima stojiПо досадашњем искуству са овима... Оно што кажу да ће - неће да буде, а оно што негирају - то ће да буде...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali ce pre toga da poruse ono sto decenijama ili vekovima stojiПо досадашњем искуству са овима... Оно што кажу да ће - неће да буде, а оно што негирају - то ће да буде...![]()
Ovo je dobro zapazanje.Nije BG Srbija.Постоје и други градови у Србији, што све мора да се дешава овде, у Београду.
pa neće to da bude most koji premošćava reku...nego će da stoji u sred parka. tako shvatih gosin vesića.
Ja stvarno ne znam ima li smisla uopšte održavati gvožđuriju koji je Vermaht postavio u sred rata....
Da li se klasifikuje kao istorijski spomenik, meni to nije poznato?taj most nije samo gvozdjurija nego i simbol otpora iz II svetskog rata, istorijski spomenik.
to i jeste problem..da su ga tako klasifikovali ne bi mogli da ga premesteDa li se klasifikuje kao istorijski spomenik, meni to nije poznato?
Верујем да је највећи део проблема тог моста то што има шине, које су у ствари испресецале асфалт... који код нас обично није превеликог квалитета, тако да је "забава" загарантована.To rekonstruisanje ne vodi ničemu. Ja se vrlo često vozim tim mostom, užasan je, stalno ga popravljaju i očigledno ne ide.
Koliko znam, taj tunel bi trebao da se uradi...
Uzgred koliko znam ljudi su stradali živi zakopani (mislim trojca) kopajući metro tunel. Ovaj što spaja savsku i dunavsku stranu nikad do sad nije bio u planu, ali ne bih se kladio oko toga....
Pogledaću ako mogu da nađem neku plansku dokumentaciju u vezi mosta....
Pa o tome je i reč. Ko je pravio taj most nije ga pravio za potrebe grada u 2019oj godini. To se zove fukcionalna zastarelost (osim što je dotrajao po osnovi propadanja materijala usled starosti.).Верујем да је највећи део проблема тог моста то што има шине, које су у ствари испресецале асфалт... који код нас обично није превеликог квалитета, тако да је "забава" загарантована.
А шине су на мосту тек од 1984. године, када је мост већ постојао 42 године.
taj most moze da se rekonstuise..
onaj plan koji sam video za nov most obuhvata preozbiljnu prihvatnu i odvodnu infrastrukturu saobracaja koju ti delovi ne mogu da podnesu..
na novom beogradu jos i nekako da poruse tamo svasta, ali gde ce u karadjordjevoj napraviti pristupnice mostu?
i sve to nema svrhe ako se ne napravi tunel o kome se prica a za koji iskreno nesto sumnjam da ce ikad biti napravljen, kad je tito odustao od tog plana..probijeno je valjda desetak metar tog tunela i tu su stali i odustali...
To rekonstruisanje ne vodi ničemu. Ja se vrlo često vozim tim mostom, užasan je, stalno ga popravljaju i očigledno ne ide.
Koliko znam, taj tunel bi trebao da se uradi...
Uzgred koliko znam ljudi su stradali živi zakopani (mislim trojca) kopajući metro tunel. Ovaj što spaja savsku i dunavsku stranu nikad do sad nije bio u planu, ali ne bih se kladio oko toga....
Pogledaću ako mogu da nađem neku plansku dokumentaciju u vezi mosta....
Bilo kako bilo, da li će se zaista desiti to da nam ovaj samozvani književnik metne most u park???Каква је ово банда превараната.Прво су говорили да су грађани на неким изборима,референдуму,или шта већ, гласали за измештање моста у парк Ушће, па кад се поставило питање где су и када то грађани гласали,испаде да нису нигде него ће сад на неком сајту моћи да гласају.И то наравно увек онако како најави Горан Весић