Ako muž samo ćuti i ne učestvuje u porodičnom životu: Žena ima samo 1 izbor i to je često najbolja stvar koju će uraditi u životu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
90.173
Vidim članak u Stilu koji je ko zna odakle prenela Vanja Milenković i rekoh da vidim šta to treba da rade.

U poznatom ženskom stilu, bla bla bla ni do kraja članka nisam ukapirao šta je taj jedan izbor.

Zato pitam vas, šta mislite, koji im je to jedan izbor? Ili ako ste pročitali članak, ako možete da sažmete u jednu, dve rečenice o čemu se radi?

Stoga je efektnije da mu kažete: "Danas ti kupaš bebu!", umesto :"Tako si jak, važan, brižan, a ja sam tako mala i slaba."

Muž nije drugo dete, već odrasla osoba!

I dešava se da se mnogi problemi reše već u prvoj fazi, kad žena jasno kaže šta joj treba, a muž smireno primi to k znanju i pokuša da uradi sve što je u njegovoj moći.

... Sad tek vidim zašto su ove naše žene autoftač. Čitaju ovakve članke prevedene iz anglosaksonskih izvora i potpuno neprimenljivo kod nas.

Žao mi ih.

Vidim članak u Stilu koji je ko zna odakle prenela Vanja Milenković i rekoh da vidim šta to treba da rade.

U poznatom ženskom stilu, bla bla bla ni do kraja članka nisam ukapirao šta je taj jedan izbor.

Zato pitam vas, šta mislite, koji im je to jedan izbor? Ili ako ste pročitali članak, ako možete da sažmete u jednu, dve rečenice o čemu se radi?

Ne znam sta je izlaz za njih, ali znam ovo - zenite lepe/izazovne zene!
Ako vi niste vise zainteresovani, neko ce da bude. Svima dobro!

Super tema!
Mislim da je jedini izlaz što prije razlaz.

Ukoliko muž ćuti i treba ga goniti štapom da učestvuje to znači da je nezreo i nesretan u braku tako da nije fer da muči ni sebe ni ženu.

Treba mu dati njegovu slobodu nazad tako da mlada, odgovorna žena ne postane nezadovoljna vještica koja stalno prigovara i naredjuje, preljubnica ili šta već ako ostane sa takvim.

Sve to ide uvijek istim tokom. Žena pokušava da priča, isplače, mjenja taktike ali se na kraju ohladi i odustane.
Njen izbor nakon toga (ako ostane u braku) je da u razočarenju traži nadoknadu tj pare za shopping ili ljubavnika pa u tom slučaju dobije epitet preljubnice a to joj ne treba.

Znači, razlaz je najbolje rješenje ako muž sjedi ko kamen, nema inicijativu i odovoronost i ne priča..
On je tužno zarobljeno biće koje nije za brak i nije fer da i druge vuče u svoju mizeriju.

pa šta da bistrim.
članak nejasan do samog kraja ili njeno zapomaganje?
Zato ga nisam ni čitao nego mi naslov došao kao šlagvort (ili kako se već kaže na švapskom uvod)
Dylan Efron Hello GIF by Peacock

kako su muškarci samoživi čak i kada imaju porodicu?
nisu svi zaboga
njen izbor je njen problem ako je rodila dete pretpostavimo da ume da reši i tu jednačinu s mužem
Taj portal (Stil) mi je postao glavni izvor za teme jer je skoro svaka priča za prevrtanje očiju.
Mislim da je zamišljen kao feministički ali je između glup i zloban.

ETA: i definitivno na štetu žena

Taj portal (Stil) mi je postao glavni izvor za teme jer je skoro svaka priča za prevrtanje očiju.
Mislim da je zamišljen kao feministički ali je između glup i zloban.

ETA: i definitivno na štetu žena
savet
preskoči stil u daljem toku
to se čita po frizerskim salonima dok čekaš red na šišanje i nigde više

Back