Ako muslimana bude u BIH 51% BIH postaje nacionalna drzava bosanskih muslimana

GolubBabic

Domaćin
Poruka
3.759
Dakle mi smo Bošnjaci, vjera nam je Islam a jezik bosanski. Ukoliko nas na popisu bude preko 51% sa ovakvim izjašnjenjem mi otvaramo vrata da BiH, prije ili kasnije, postane nacionalna država Bošnjaka u kojoj će svima biti garantovana prava po standardima EU i NATO-a. To je princip koji vlada u EU pa, onda, treba biti primjenjen i u BiH. Prije ili kasnije.

http://www.vijesti.ba/intervjui/169...-zatirali-nam-trag-zbog-bosanskog-jezika.html

:dash:

Vode verski rat, sto znaci da su shvatanja nekih tamo tacno u srednjem veku, kada smo videli takve "blagodeti" poput inkvizicije i slicno. Vecina Evrope je tu fazu prosla jos pre 400-500 godina, neki jos nisu :roll:

pa kad neko vodi rat protiv tebe, onda moras i ti protiv njega, osim ako ne zelis da priznas poraz i pristanes da te proteraju

Не може бити држава једног народа кад је дефинисана као држава од две федералне јединице и три народа.

пс изгледа им нешто стављају у буреке :lol:
Mogu biti drzava jednog naroda ako uzmu svoj dio . Imaju oni jedan problem koji nece moci
nikako rjesiti a to je da zive u prirodnom obrucu izmedju Hrvatske i Srbije . Kad god im porastu
apetiti , taj obruc ce se stezati .

Колико знам СТРАНЦИ СУ ВЕЋ ОВО И ДОКАЗАЛИ И ОБЈАВИЛИ..... зато неки 'рвати(научници и стручњаци) успаничено покушавају ДА СЕ "ЗАЛЕПЕ" ЗА СРБЕ.....:lol:

Nece moci... tokom vremena morace da dokazuju poreklo a ne podrijetlo... potom da se sete ko im se to pokatolicio i pokurbatio i najvaznije dal' je taj pocinio zlocine nad svojim biloskim srodnicima Srbima..

Dakle mi smo Bošnjaci, vjera nam je Islam a jezik bosanski. Ukoliko nas na popisu bude preko 51% sa ovakvim izjašnjenjem mi otvaramo vrata da BiH, prije ili kasnije, postane nacionalna država Bošnjaka u kojoj će svima biti garantovana prava po standardima EU i NATO-a. To je princip koji vlada u EU pa, onda, treba biti primjenjen i u BiH. Prije ili kasnije.

http://www.vijesti.ba/intervjui/169...-zatirali-nam-trag-zbog-bosanskog-jezika.html

:dash:

Како лажу и фалсификују :"Младић је у сребреници рекао да је дошао да се свети бошњацима!" А постоји снимак на нету где човек каже Дошло је време да се напокон осветимо Турцима на овим просторима....:hahaha: Балијанштина!

Ако муслимана у БиХ буде 51 оддсто, доказаће се само једно:
ДА ЈЕ БАГРА ПОБИЛА И ПРОТЈЕРАЛА СРБЕ ГДЈЕ ГОД ЈЕ МОГЛА.
А они се башкаре по Скандинавији и Канади...
Али макар ће срушити своје лажи о геноциду.
А успут изгубити право становања тамо негдје.
А овдје могу добити само шипак.

Ако муслимана у БиХ буде 51 оддсто, доказаће се само једно:
ДА ЈЕ БАГРА ПОБИЛА И ПРОТЈЕРАЛА СРБЕ ГДЈЕ ГОД ЈЕ МОГЛА.
А они се башкаре по Скандинавији и Канади...
Али макар ће срушити своје лажи о геноциду.
А успут изгубити право становања тамо негдје.
А овдје могу добити само шипак.

Nemoj tako :) ruzno je lagati. Ono sto trebas da znas da svaka prica ima i svoju dobru stranu.. u svakoj nesreci ima i srece sto bi dobri narod rekao. Evo ako Bosnjaci predju natpolovicnu vecinu, to znaci stvaranje JACE i stabilnije drzave. Imas sansu da zivis u jacoj drzavi covece!

Vazno je ko dobije glasove na biralistu. Ko pobedi na parlamentarnim izborima. Koliko pratim Bosnjaci su podeljeni na SDA i SDP.Srbi na NSND i SDS a Hrvati imaju 2 HDZ. Stranke i vodje odredjuju kuda ce zemlja da ide.A narod iz programa odlucuje koga ce da podrzi. Danas tamo vise ne moze da pobedi neka nerazumna politika. Tako ce biti jos dugo.Zavisi od globalnog stanja. Jacace gradjanske ,lokalne opcije

Nema ni jednog muje na forumu. Odaju ko nenormalni po kući(ćekaju ba , popisivaće) i stalno ponavljaju bošnjak,bošnjak,bošnjak.............
Ali kada im popisivači popčnu postavljati pitanja o kući , zemlji , stoci......ima sve da zaborave i da izmešaju odgovore :mrgreen:

ма јок бре преписаће од комшије(ако су у близини границе са Р.Српском ето нових срба :rotf:

Nema ni jednog muje na forumu. Odaju ko nenormalni po kući(ćekaju ba , popisivaće) i stalno ponavljaju bošnjak,bošnjak,bošnjak.............
Ali kada im popisivači popčnu postavljati pitanja o kući , zemlji , stoci......ima sve da zaborave i da izmešaju odgovore :mrgreen:
Ja mislim da će za Srbe biti guravo ako ga upitaju kad je pravio kuću a on ne zna jer je on nije pravio nego se naselio u kuću od nekog muje kojega su protjerali ili priklali srbski junaci

Ja mislim da će za Srbe biti guravo ako ga upitaju kad je pravio kuću a on ne zna jer je on nije pravio nego se naselio u kuću od nekog muje kojega su protjerali ili priklali srbski junaci

Mujo,nije kuca samo temelj i blokovi,sta li ce tek da kazu podrinjski i sandzacki muslimani,koji su u stanovima sarajevskih,i ostalih fildzanskih gradova?
Jesu li naucili da koriste liftove i da se ne izuvaju u hodnicima?

Back