Ako moze jedno pitanje?

Goran Jovanic:
Nalazite se u nepoznatom gradu , kod rodjake koju dobro ne poznajete. Ona zeli da Vas ipresionira i odvodi vas na zur. Primecujete da ste mnogima u centru paznje. Ubrzo ostajete sami. Tu priliku koristi najlepse lice suprotnog pola i prilazi vam sa pitanjem:
"Sta mislis o partiji karata u svlacenje?"

Kako bi postupili u takvoj situaciji?
vrlo jednostavno.
proveris da li imas kondom(moras obavezno da ga imas ) i prihvatis.

Suvise je komplikovano. Zato vracam pitanje na pocetak. Znaci prilazi najlepsi lik suprotnog pola i nudi igru u svlacenje. Jedina razlika je sto je zur u fazonu uniforme. Svi , sem vas , neose neku uniformu , a lik koji je prisao , nosi uniformu vatrogasca.
Kako bi postupili?

Goran Jovanic:
Suvise je komplikovano. Zato vracam pitanje na pocetak. Znaci prilazi najlepsi lik suprotnog pola i nudi igru u svlacenje. Jedina razlika je sto je zur u fazonu uniforme. :shock: OVO NIJE S POCETKA PRICE,ALI OK... Svi , sem vas , neose neku uniformu , a lik koji je prisao , nosi uniformu vatrogasca. :shock: PA JEL TAJ TIP NOSI ILI NE NOSI UNIFORMU? :? Kako bi postupili?
Ali ok,da ti odgovorim... :arrow: PRISTALA BIH SAMO U SVLACENJE!

Gazdarica:
chokolada:
Gde je i zasto je nestala moja poruka? :shock: :x
Obrisala sam je, jer se odnosila na dio Goranovog posta, koji sam takodje obrisala... :wink:
...Briši, briši, lepoto moja... 8)
naroG ćinavoJ je legenda...glup, glup, glup...
nepismen, nepismen, nepismen...ma, šta da ti pričam.
Al' ima čova šlic! :?
(mislim da mu se i on-šlic, nalazi odpozadi)
Ajmo e-naroG, da te... :roll:

Goran Jovanic:
Suvise je komplikovano. Zato vracam pitanje na pocetak. Znaci prilazi najlepsi lik suprotnog pola i nudi igru u svlacenje. Jedina razlika je sto je zur u fazonu uniforme. Svi , sem vas , neose neku uniformu , a lik koji je prisao , nosi uniformu vatrogasca.
Kako bi postupili?
Gorance, trebalo je odmah da nam kazes da si sve to sanjao i da ti treba psihoanaliza...

dodirni mi kolena:
Goran Jovanic:
Kako bi postupili?
Gorance, trebalo je odmah da nam kazes da si sve to sanjao i da ti treba psihoanaliza...

Izvinite sto do sada nisam odgovorio. Nisam primetio da je tema jos u opticaju. Jedna mi sponzorusa ne bi bila na odmet.
Htedoh da pozdravim sve avanturiste i pozelim im u narednoj godini uspesan ulov. Ovu temu cu vratiti u pocetan polozaj , jer smo mnogo iskomplikovali, ali tek po novoj godini. Cao svima , i provedite se lepo! :D

iluzionista:
Necu ti nista savetovati. Samo preneti slicno iskustvo. ;)

Jednom prilikom sam bio sa nekim drustvancetom i pijuckao pivo ispred kuce (ne jedne od ovih nasih, bio sam u Kaliforniji tada :lol:). Znaci sedim ja tako sa par meksikanaca i jednim crncem i prilazi jedna mnogo lepa meksikanka... Drugarica jedne komsinice... Pocinje polako neku svoju prici... No ja vec podosta pijan, cuh tek svaku drugu rec... Devojka je (hehe :lol:) imala telefon u ruci... I pocela da oblizuje antenu i najmilnijim glasom koji je mogla da izvuce rekla "Da li si ikada imao seks na plazi?"... Eto, vidis zasto je lose piti alkohol na zurkicama, skupljanjima i sl: Ja je uopste nisam cuo. :roll: Posle su mi pricali, a ja sam se kajao sto sam ispao majmun. :lol: :lol: :lol:

Moj savet: iskoristi priliku, kad ti se ukaze. ;) I da: ne konzumiraj alkoholna pica u drustvu osoba suprotnog pola. :lol: :lol: :lol:

Mozda si drzao tampone u usima.

Goran Jovanic:
Nalazite se u nepoznatom gradu , kod rodjake koju dobro ne poznajete. Ona zeli da Vas ipresionira i odvodi vas na zur. Primecujete da ste mnogima u centru paznje. Ubrzo ostajete sami. Tu priliku koristi najlepse lice suprotnog pola i prilazi vam sa pitanjem:

pa igrala bih karte u svlacenje,cemu problem?

Kathrin:
Goran Jovanic:

pa igrala bih karte u svlacenje,cemu problem?

Opa :!: :D

Goran Jovanic:

Pa ako ti se igra igraj, prosto.
Inače, ako je mali grad moguće je da te dožive kao "osveženje", a ti to iskoristi najbolje što znaš... :D

Goran Jovanic:

Pristao bih ako bih kojim slucajem dosao na zurku sa cistim gacama na sebi.Ovako bi me bilo blam da devojka vidi zutilo.

Back