Goran Jovanic:Dobro. Ali ako uvedemo jos jedan detalj. Igra treba da bude u cetvoro.
A publika nije iskljucena!!!
Hajde da uvedes jos jedan detalj!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goran Jovanic:Dobro. Ali ako uvedemo jos jedan detalj. Igra treba da bude u cetvoro.
solo 9:Goran Jovanic:Dobro. Ali ako uvedemo jos jedan detalj. Igra treba da bude u cetvoro.
Hajde da uvedes jos jedan detalj!
vrlo jednostavno.Goran Jovanic:Nalazite se u nepoznatom gradu , kod rodjake koju dobro ne poznajete. Ona zeli da Vas ipresionira i odvodi vas na zur. Primecujete da ste mnogima u centru paznje. Ubrzo ostajete sami. Tu priliku koristi najlepse lice suprotnog pola i prilazi vam sa pitanjem:
"Sta mislis o partiji karata u svlacenje?"
Kako bi postupili u takvoj situaciji?
jagodica:en volim nepoznate gradove, rodjake i zhurke
Truman:zavodljiva1976:Truman:nije fer,tebi smesno a meni sajt nece da se otvoriPa napisao je pogresno.Probaj na ovoj adresi:
www.kodrugomejamukopanajamnijeradnik.co.yu![]()
ma opet nece
zavodljiva1976:Truman:zavodljiva1976:Truman:nije fer,tebi smesno a meni sajt nece da se otvoriPa napisao je pogresno.Probaj na ovoj adresi:
www.kodrugomejamukopanajamnijeradnik.co.yu![]()
ma opet neceE,pa onda stvarno ne znam sta je u pitanju! Mozda ti je komp u kvaru? :shock:
![]()
![]()
iluzionista:
zavodljiva1976:iluzionista:Ma nisam,breeeeee
![]()
www.kodrugomejamukopanajamnijeradnikiumorandozlaboga.co.yu
E ova je prava 8)
Goran Jovanic:Dobar stos. Ali ne predstavlja odgovor na moju pitalicu.
Ali ok,da ti odgovorim...Goran Jovanic:Suvise je komplikovano. Zato vracam pitanje na pocetak. Znaci prilazi najlepsi lik suprotnog pola i nudi igru u svlacenje. Jedina razlika je sto je zur u fazonu uniforme. :shock: OVO NIJE S POCETKA PRICE,ALI OK... Svi , sem vas , neose neku uniformu , a lik koji je prisao , nosi uniformu vatrogasca. :shock: PA JEL TAJ TIP NOSI ILI NE NOSI UNIFORMU? :? Kako bi postupili?
...Briši, briši, lepoto moja... 8)Gazdarica:Obrisala sam je, jer se odnosila na dio Goranovog posta, koji sam takodje obrisala... :wink:chokolada:Gde je i zasto je nestala moja poruka? :shock: :x
Gorance, trebalo je odmah da nam kazes da si sve to sanjao i da ti treba psihoanaliza...Goran Jovanic:Suvise je komplikovano. Zato vracam pitanje na pocetak. Znaci prilazi najlepsi lik suprotnog pola i nudi igru u svlacenje. Jedina razlika je sto je zur u fazonu uniforme. Svi , sem vas , neose neku uniformu , a lik koji je prisao , nosi uniformu vatrogasca.
Kako bi postupili?
dodirni mi kolena:Gorance, trebalo je odmah da nam kazes da si sve to sanjao i da ti treba psihoanaliza...Goran Jovanic:Suvise je komplikovano. Zato vracam pitanje na pocetak. Znaci prilazi najlepsi lik suprotnog pola i nudi igru u svlacenje. Jedina razlika je sto je zur u fazonu uniforme. Svi , sem vas , neose neku uniformu , a lik koji je prisao , nosi uniformu vatrogasca.
Kako bi postupili?
iluzionista:Necu ti nista savetovati. Samo preneti slicno iskustvo.
Jednom prilikom sam bio sa nekim drustvancetom i pijuckao pivo ispred kuce (ne jedne od ovih nasih, bio sam u Kaliforniji tada). Znaci sedim ja tako sa par meksikanaca i jednim crncem i prilazi jedna mnogo lepa meksikanka... Drugarica jedne komsinice... Pocinje polako neku svoju prici... No ja vec podosta pijan, cuh tek svaku drugu rec... Devojka je (hehe
) imala telefon u ruci... I pocela da oblizuje antenu i najmilnijim glasom koji je mogla da izvuce rekla "Da li si ikada imao seks na plazi?"... Eto, vidis zasto je lose piti alkohol na zurkicama, skupljanjima i sl: Ja je uopste nisam cuo.
Posle su mi pricali, a ja sam se kajao sto sam ispao majmun.
![]()
![]()
![]()
Moj savet: iskoristi priliku, kad ti se ukaze.I da: ne konzumiraj alkoholna pica u drustvu osoba suprotnog pola.
![]()
![]()
![]()
pa igrala bih karte u svlacenje,cemu problem?Goran Jovanic:Nalazite se u nepoznatom gradu , kod rodjake koju dobro ne poznajete. Ona zeli da Vas ipresionira i odvodi vas na zur. Primecujete da ste mnogima u centru paznje. Ubrzo ostajete sami. Tu priliku koristi najlepse lice suprotnog pola i prilazi vam sa pitanjem:
Kathrin:pa igrala bih karte u svlacenje,cemu problem?Goran Jovanic:Nalazite se u nepoznatom gradu , kod rodjake koju dobro ne poznajete. Ona zeli da Vas ipresionira i odvodi vas na zur. Primecujete da ste mnogima u centru paznje. Ubrzo ostajete sami. Tu priliku koristi najlepse lice suprotnog pola i prilazi vam sa pitanjem:
Pa ako ti se igra igraj, prosto.Goran Jovanic:Nalazite se u nepoznatom gradu , kod rodjake koju dobro ne poznajete. Ona zeli da Vas ipresionira i odvodi vas na zur. Primecujete da ste mnogima u centru paznje. Ubrzo ostajete sami. Tu priliku koristi najlepse lice suprotnog pola i prilazi vam sa pitanjem:
Goran Jovanic:Nalazite se u nepoznatom gradu , kod rodjake koju dobro ne poznajete. Ona zeli da Vas ipresionira i odvodi vas na zur. Primecujete da ste mnogima u centru paznje. Ubrzo ostajete sami. Tu priliku koristi najlepse lice suprotnog pola i prilazi vam sa pitanjem: