„Ako mi se nešto desi krivim Vučića“: Jovu Bakiću upućene pretnje

Za sad da prvo krene hapsenje i odgovornost ovih kojih nas zavili u crno, dok to ne krene necemo se pomaci ni milimetar.
Ma kakvo hapšenje?
Seti se samo kombi stranke sa njemačkom kešovinom DS koja primila raširenih ruku sve iz Teta Mirinog JUL-a a se nekima se i kumovali.

Vlast je potrebna zbog EPS-a, litijumskog potencijala da živimo ko šeici a mož se dogovore silni dilovi na EXPO... ne mož se nabrojiš provizija a kamoli para eej...

- nema hapšenja jer je DS postao ozbiljniji kad su preuzeli članove JUL-a a sa SPS-om napravili koaliciju da zeznu DSS

- traje dugo jer su nesposobni, u moje vreme bilo dovoljno jedno okupljanje

- veleizdaja ukinuta 2002-ge skupštinskom većinom bili protiv samo SRS džukele i SPS smradovi veleizdaja ne postoji u svetu ekonomije u koju se retrogradni ne razumeju (zato i propali Kodak, Polaroid, Pan Am, Compaq, Pontiac npr.)

- živio drug Jovoo

- razno

Dopuna: i Commodore propao a imali C64 i A500 (i ja sam imao dok ste se vi kleli u kamena s ramena a babe koje danas bulje u android kvare oči i krive kičmu)

Poslednja izmena od moderatora:
i dokle je ludak bakic stigao?
jel se vec okliznuo na sapun u kupatilu ili je to jos u procesu ? :think:
Jel ti vidiš ovih čuda?

Imitiraju Vučića koji pre vlasti isto obećavao silna hapšenja a prvo ubacio baš Dinkića iz G17 a posle ove iz DS ali zato svi uglas viču kako je SNS zapravo SRS 2.0?

A pre njega DS pokupio sve Mirine JUL-ovce?

I oni misle nekog da hapse?

Pa odavno je poznato kako višestranački sistem gistro šatro postoji.
A zapravo jedni te isti, probaj dragi s druge strane tesno mi ga skroji Nane

Back