Ако је покрет #1od5miliona политички сасвим ирелевантан, зашто се бришу регуларни уписи о истом, а на одговарајућој теми?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
~ AУТОРСКА ТЕМА ~

Јуче сам 3 (словима: три) пута постављао ова два уписа (види screenshots доле) на теми "Валентина Рековић: Једна од пет милиона", и сваки пут су ми их модератори одмах обрисали. Пошто сам ја веома упоран код таквих кршења правила Форума од стране појединих модератора, поставио сам исто и четврти пут када су уписе неко време оставили на миру, међутим и то је обрисано синоћ када сам отишао са Форума.
И наравно, питање из наслова ове теме наметнуло се само од себе!

1595064680100.png

1595064741900.png

Mislim da nedohebano detence gubi dizgine nad svojih 5 nedovrsenih sledbenika
Vratice se prociscen pokret studentima i umesto nejebice imace vodju koji ce blistavo da ih razmnozi do 5.000.000 ponovo
Jeste, sada kad je Vucic ponovo student velike su sanse da studensko gradjanski pokret uspe
Danas je Vucic upisao fax i to visu trenersku ...ako njih ispranih mozgova istrenira ide u PSG

tuzna prica, ovo sa brisanjem twitova, mozda i ovu tuznu temu obrisu
ako sam dobro razumeo oni CEKAJU DA TI ODES sa foruma, da obrisu jer dok si online ne smeju
sledja mucki
SLOBODA ZA KOMSIJU

Poslednja izmena:
"Дубокој држави", или народски речено удби, смета све ново и здраво шта се појави на Србијанској политичкој сцени, и aко није под контролом, то "мора" да се сасече у корену. Покрет #1od5miliona који је годину дана предводио масовне протесте суботом и који је упао у Ректорат и издејствовао да се Малом Великом Лопову одузме лажно звање доктора наука, сигурно је опасно "стао на жуљ" удби. Зато удба преко својих механизама, па и мреже ботова, "сече" #1od5milionа док у исто време "продуцира" СмрдиНогу, фратра Антонија, бискупа Григорија, Смрадуловића, Хомо Шапића и сличне.
А сада видимо и да је Савез за Велику Србију, нарочито после пријема "нових" чланова попут старог удбаша Злободана Самарџића и стварања СзС Плус, заправо нова подвала удбе!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back