ako je bilo ili je nezanimljivo,može lock,ali moram da pitam

Kurcika

Ističe se
Banovan
Poruka
2.614
Bog neka mi oprosti,ja gledam parove,šta ću,zaostao čovek seljak,samo mislim o soji,žitu.kukuruzu,lubenicama...i sad taj seksolog priča kako npr u hrvatskoj postoje ti likovi koji se bave dočekivanjem i brlaćenjem žena koje dolaze na more da li zbog mora ili da bi bile obrlaćene,nebitno
Zovu ih "galebovi",ali mislim da dosta vas to već zna,a bojim se da ima i ko ne zna
Ja sam posumnjavao par puta da tu nešto ima,čim vi tako hrlite tamo,ali opet kažem,moj mozak baš i nije nešto,pa me interesuje,pošto on čovek kaže da se žene posle svega toga osećaju loše,izdano,prevareno...da li mora da bude tako,šta tu ima tako loše?
Šta,ako me nisu opelješili,odem tamo,dočekaju me dobri frajeri,tuku komplimente,istorbaju kako treba,przim se na suncu i vratim se kuci.Nije mi jasno,jel se kaješ i kada svesno odeš na takav piknik ili se kaju samo ove što su "prevarene"?

Bog neka mi oprosti,ja gledam parove,šta ću,zaostao čovek seljak,samo mislim o soji,žitu.kukuruzu,lubenicama...i sad taj seksolog priča kako npr u hrvatskoj postoje ti likovi koji se bave dočekivanjem i brlaćenjem žena koje dolaze na more da li zbog mora ili da bi bile obrlaćene,nebitno
Zovu ih "galebovi",ali mislim da dosta vas to već zna,a bojim se da ima i ko ne zna
Ja sam posumnjavao par puta da tu nešto ima,čim vi tako hrlite tamo,ali opet kažem,moj mozak baš i nije nešto,pa me interesuje,pošto on čovek kaže da se žene posle svega toga osećaju loše,izdano,prevareno...da li mora da bude tako,šta tu ima tako loše?
Šta,ako me nisu opelješili,odem tamo,dočekaju me dobri frajeri,tuku komplimente,istorbaju kako treba,przim se na suncu i vratim se kuci.Nije mi jasno,jel se kaješ i kada svesno odeš na takav piknik ili se kaju samo ove što su "prevarene"?

Nisi jedini...i ja slusam...a stvarno covek interesantno prica :D

Bog je milostiv...oprostice nam :)

Ako pocne da je zasipa komplimentima, slatkim pricama tipa ljubav ovo-ono onda mogu donekle da razumem ako se osecaju prevarene. Kazem donekle jer sta su one to ocekivale? Princa koji ce je posle 2 sata poznanstva odvesti na pusto ostrvo gde ce provesti ostatak zivota srecni i zaljubljeni?

Ili ih mozda posle povratka sa mora protrese surova realnost u kojoj vise nisu tako specijalne kao sto su se osecale pored tog galeba.

Ili nesto trece, cetvrto peto...

da,ali sta sa onima što to svesno urade,pa se posle skenjavaju?
@višnjičica,

Ne mogu da verujem.....ja obozavaaaaaaam ovu pesmu :D

A sta je pitanje? Letnje avanture?

Moj cale i keva su se tako upoznali. Tata je bio galeb, a mama dosla na more, i eto...

Pa mislim, to ti je tako uvek bilo. Ljudi su na odmorima opusteniji, otvoreniji, raspolozeniji, rastereceniji, i uvek je toga bilo. Profitiraju lokalni momci.

znači,ptice što ljube zvezde kad tad moraju da sklope krila
ljudi,uhvatili smo jednog galeba
ne vredi,ti nisi za ovu temu,nama trebaju žrtve što nisu uspele da zapate galeba nazapravo,već su poslužile samo za zabavu

Ne znam ni da li su uvek devojke zainteresovane da zapate tog galeba. Mislim da zele slicno. Mnogo tu ima zauzetih koje idu sa namerom samo da se provedu. Ma ima svega. A vecina ljudi krecu u neku avanturu sa zeljom da to bude samo avantura, ali ko se igra sa vatrom...

pa možda prati šta pišeš, voliš, želiš... :sad2:

Neeeee...ovo je cista slucajnost.

Back