Ako iznenada umrem

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Što se tiče persiranja to sam onako bzvz zezala, naravno da ti ne persiram.
Što se tiče priče o tom tvitu, smatram ga kritikom društva. I ok je da postoji kritika društva. Ona je donekle i bitna, ako to napiše ili izrekne neka javna ličnost, a ne anonimni ljudi na tviteru, forumu i sl. Donekle, jer ima bar neki mali odjek. Bilo bi apsurdno da živimo u društvu gde kritika nije potrebna. To bila utopija.
Aludira see na sahrane poznatih poznatih i pomene i izjave u javnosti na temu njihove smrti.
Kovačevićev čin smatram kao duhovit, a ne kao vid komunikacije sa ćerkom, kako se to vidim ovde tumači. Tvit kao forma oglašavanja je veoma specifičan u odnosu na ostale varijante društvenih mreža.
Ne ulazim u njen glumački talenat, mada se slažem da nema pojma sa glumom. Ali nije ona tema.
S druge strane, čitam ove komentare i neki kao da su pali s kruške, kao da ne poznaju taj neki tvit trend i koja je poenta tvitovanja.

Критику друштва можеш изнети и без помињања своје скоре смрти.

...ma ko to bio,
ali je Predsjednik
Premijer
ministar Kulture...
...malo lazno skromno...
Ti telegrami su vec procitani
kad su sa takvih mjesta
i neumjesno je tako na 'amanet' ostaviti...
...ko su da su ,
oni su Zemlja po povrsini
a On ide u zemlju...
-moguce je ,
da Faraonn u ovaj kasni sat
bulazni,
ili moram i ja Kcerci nesto napisati...
ali,
treba kci imati...

od 45- 58. godina je za muskinje
mlogo problematico...
...jos,
ne smije se glumiti
to nikako
neka se Sojic
malo pricuva
jer vjetar ne bira
kad duva...:(

Kako ono napisa onaj francusi Luj u svom Testamentu :

"Ako Ja umrem..." , tako nekako bi izgleda i doticni Kovacevic ...
Ma koji od spomenutih ...

Ja sam (pre 6 meseci, za svaki slučaj) mojoj majci i sestri rekla da ako prva odapnem ni slučajno ne dovode popa.
Dok su žive, neću ih ostaviti na miru i svaku noć ću da ih smaram ako dovuku popinu lopinu :rtfm:

Back