Ako imate vremena...

idealnonegativna

Početnik
Poruka
10
Moje sunce je u dvanaestom polju. I dok sam pokusavala da se snadjem u moru informacija, nisam pronasla nista lepo o toj kuci... Isprepadao me opis da je to sunce koje kao da je progutao okean, pa odsustvo oca, pa sve nesto skriveno, bolnice i td. Ono sto se uklopilo je da ne volim da se isticem, i da imam manjak samopouzdanja. Zanima me da li pluton pomaze u svemu tome, jer je on vladar asc??? Ja ne znam u kojoj je kuci, jer se na slici nalazi u dvanaestoj, a ponegde se tumaci kao da je u prvoj??? Ista prica, venera mi je u prvoj, a neke interpretacije na koje sam nailazila tumace kao da je u drugoj. Druga kuca mi je haos, Volela bih da taj saturn ne postoji...

Konkretno pitanje je - kako i da li postoji nacin da se losi uticaji, ili kako to vec da nazovem, neutralisu??? Da li postoji nacin da se moje sunce probudi, da ga nekako aktiviram???

mileninanatalnakarta.png

Bolje ga ne diraj! On i nije u nekom polozaju pa njegovo budjenje ne mora doneti neko enormno zadovoljstvo. :-) Jedino sto je dobra karakteristika sunca u XII je ta sto ono natusa moze ciniti vrlo duhovnom osobom. Zainteresovanu za nesto vise od puke materije, mozes imati vrlo jaku intuiciju, cesto kroz snove, i da! Mozes se ostvariti daleko odavde i privlaciti daljine, prekookeanska i udaljena mesta, dobro je sto je bar dispozitor Sunca, Venera u Strelcu ( i ona govori mogucem odlasku negde u inostranstvo, govori o boljem stanju ega i samopouzdanja koje se budi u drugoj zemlji tamo negde ti se mogu otvoriti sanse, ovde mozes samo biti gubina osim ako ne radis sa stancima, stranim predstavnistvima kod nas, u firmama koje se bave uvozom ili izvozom, ne odes u manastir, ne radis u bolnici ili drugoj instituciji zatvorenog tipa ...)
Dobro je sto ti je ipak Venera planeta javnosti nadam se i dalje u prvom polju, sto bi govorilo ( ako je u I ) o tome da ces se ipak jednom otvoriti, mozda kroz posao koji ce to uciniti od tebe. Posao kao sto je diplomatija, kroz neki vid javnih nastupa kao mozda neki pi ar, manekenstvo, voditeljstvo, kroz rad necega namenjenog zenama ( jer i dispozitor venere je u konj. sa Mesecom)
Ali tebi je i Pluton izgleda na Asc. i to doprinosi jos vecoj zatvorenosti, zelji da se radi u senci, u samoci, da se rade poslovi koji zehtevaju nocne smene, dezurstva ili rad u nekoj zabacenoj kancelariji u lavirintu hodnika neke firme, negde gde ne moras imati nikakvu komunikaciju sa strankama u firmi ili posao koji se bazira na manipulaciji nad masama kao sto je marketing na primer. Nadam se da nije nesto vezano za kriminalistiku ili tako nesto - sto takodje moze biti slucaj. Ali ces svoj posao obavljati dobro samo ako ga radis u samoci, senci, tajnosti. ( to sve ukoliko ti venera nije u I polju u suprotnom ces morati da izadjes napolje iz ljusture, da izjavis nesto, propagiras neki proizvod ili komuniciras sa ljudima. )
Al stvarno samopouzdanje tebi moze da poraste u dalekom inostranstvu. Ono te bas moze vuci u zivotu. Tamo se mozes pretvoriti u ambicioznu osobu kakvu sebe ovde ne mozes ni da zamislis. Jer se negde tamo... mozes osecatiti - oslobodjenom. Ne bi me cudilo da je to neka muslimanska zemlja. Zbog prenaglasenog Skorpiona kod tebe. I Ascident ti je u skorpiji i pluton blizu ascidenta i 2 planete u 8-om polju ( prirodnom polju znaka skorpije ) Jupiter simbol inostranstva i mesec kuca dom u konj. sa tim jupiterom govore da mozes sviti njezdo negde preko ( u raku - zemlja sa dosta vode, eventualno ako nije muslimanska zemlja u pitanju moze biti Severna Amerika jer je ona Rak ).

Ma ok,Pluton,obzirom da je najbliza planeta Asc boji tvoj karakter,a obzirom da je on vladar tvog asc moras biti jako magneticna,sklona regeneraciji,onako Skorpijski pronicljiva ,intuitivna,usojesna;Kazu nema neuspjesne Skorpije.
Sto se tice Sunca na vrhu XII,meni je bar iskustvo pokazalo, da se cesto takve osobe srecu po forumima,jer je to negdje neki vid izolacije.Cesto se srecu u bolnicama,jer im zivot namece obaveze da uvjek o nekome brinu.

Hvala na odgovorima... Svaka je pomoc dobrodosla...
Sto se tice inostranstva za njega je zagrejan moj verenik, mozda uskoro bivsi, ja vec onako vruce hladno... Vidim da je za mene od vitalnog znacaja da zbrisem... Sto se tice izolacije, zaista vise volim da sam sama... Kada ucim, ucim sama, nikako u grupama... Setam iskljucivo nocu i to pored reke, smirujuci efekat... Uran mi je doneo mnogo selidbi, tako bar to tumacim, iz stana u stan... Saturn je mozda doneo to sto na ispit ne izlazim ako ne naucim sve sve sve, jer desavalo se da znam povrsno neke oblasti, ali da se ne pojavim, jer nisam sigurna u znanje.

Da li mi neko moze odgovoriti da li dobro tumacim sledece i da li to tako sme da se posmatra...

Ovako, zelim da povezem, ili uocim svog verenika kroz moj natal, on je Mars zar ne???... I sada u pokusavanju da to odradim, malo me prepalo sto imam Mars konjukcija Sunce...
Najpre, Mars pada u 11.kucu u Vagi - upoznala sam ga preko brata koji je studirao sa njime i jako su dobri prijatelji. Moj verenik je Vodolija, a 11.kuca je analogna Vodoliji. Ali,zar ova konjukcija ne donosi neki rat, da tako kazem, sa mnom??? Sukobe??? Opet, konjukcija sa Merkurom??? Losa komunikacija???

I jos jedno pitanjce, jer sam sludjena... Da li smem ovde da postavim njegov natal, jer zelim da prokljuvim neke stvari, uz vasu pomoc... Ima tuznu zivotnu pricu, a ja to ne mogu da vidim u natalu, jednostavno ne povezujem... Nigde se ne vidi toliko zlostavljanje, los odnos sa ocem, izbacivanje iz kuce... Ili moram da otvorim posebnu temu??? Mozda sam udavila, ali bitno mi je, jer njegovi roditelji ucenjuju uzasno, vrse pritisak na mene, a sa njim ja divno funkcionisem... i volim ga... Ali mozda zbog trecih osoba okoncam vezu, jer sam ozbiljno narusila zdravlje nerviranjem...

Nadam se brzom odgovoru... Pa da zajedno pokusamo da rasvetlimo situaciju... :dash::dash::dash: :bye:

Hvala na odgovorima... Svaka je pomoc dobrodosla...

I jos jedno pitanjce, jer sam sludjena... Da li smem ovde da postavim njegov natal, jer zelim da prokljuvim neke stvari, uz vasu pomoc... Ima tuznu zivotnu pricu, a ja to ne mogu da vidim u natalu, jednostavno ne povezujem... Nigde se ne vidi toliko zlostavljanje, los odnos sa ocem, izbacivanje iz kuce... Ili moram da otvorim posebnu temu??? Mozda sam udavila, ali bitno mi je, jer njegovi roditelji ucenjuju uzasno, vrse pritisak na mene, a sa njim ja divno funkcionisem... i volim ga... Ali mozda zbog trecih osoba okoncam vezu, jer sam ozbiljno narusila zdravlje nerviranjem...

Nadam se brzom odgovoru... Pa da zajedno pokusamo da rasvetlimo situaciju... :dash::dash::dash: :bye:

Pa postavi njegovu karztu mada vidim iz sinastrije da ima konjukciju marsa i mjeseca u ovnu sto znaci tezak zivot majci,pa sigurno da joj nije lako ako otac maltretira sina...

Back