idealnonegativna
Početnik
- Poruka
- 10
Moje sunce je u dvanaestom polju. I dok sam pokusavala da se snadjem u moru informacija, nisam pronasla nista lepo o toj kuci... Isprepadao me opis da je to sunce koje kao da je progutao okean, pa odsustvo oca, pa sve nesto skriveno, bolnice i td. Ono sto se uklopilo je da ne volim da se isticem, i da imam manjak samopouzdanja. Zanima me da li pluton pomaze u svemu tome, jer je on vladar asc??? Ja ne znam u kojoj je kuci, jer se na slici nalazi u dvanaestoj, a ponegde se tumaci kao da je u prvoj??? Ista prica, venera mi je u prvoj, a neke interpretacije na koje sam nailazila tumace kao da je u drugoj. Druga kuca mi je haos, Volela bih da taj saturn ne postoji...
Konkretno pitanje je - kako i da li postoji nacin da se losi uticaji, ili kako to vec da nazovem, neutralisu??? Da li postoji nacin da se moje sunce probudi, da ga nekako aktiviram???
Konkretno pitanje je - kako i da li postoji nacin da se losi uticaji, ili kako to vec da nazovem, neutralisu??? Da li postoji nacin da se moje sunce probudi, da ga nekako aktiviram???