- Poruka
- 2.922
ko priznaje pola mu se prasta
ps.vracaj onu drugu polovinu odmah
a sta ti fali,pola?kazi mi lokaciju,mozda nismo dobro trazili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi budjavi juzni srbi uzivajte sa siptarima u svom FYROMu,bole me kobaja,a grci su vas lepo naguzili i obrukali,nemate ni zastavu,ni ime, ni istoriju, od kradje tudje kulture se ne pravi drzava momce![]()
a sta ti fali,pola?kazi mi lokaciju,mozda nismo dobro trazili![]()
Јужни срби?Па то је население испод Београда и нешто од Шумадије.Сада је то јужна Србија.А ако продужите са курченјем и северна Србија че бити негде над Београда пошто и Војводина вас нече.![]()
Јужни срби?Па то је население испод Београда и нешто од Шумадије.Сада је то јужна Србија.А ако продужите са курченјем и северна Србија че бити негде над Београда пошто и Војводина вас нече.![]()
Пази што радиш јер шипттари су лоши ортаци.Кама са две оштрице.![]()
Ako mi krenemo da se kurcimo juzni srbi cete biti vi![]()
Jos jedan dokaz da su Makedonci govna i da treba pomoci Albancima da ih ociste! Ademe uz tebe smo!![]()
Ako mi krenemo da se kurcimo juzni srbi cete biti vi![]()
Jos jedan dokaz da su Makedonci govna i da treba pomoci Albancima da ih ociste! Ademe uz tebe smo!![]()
Ево сам види какви сте.Па зар је могуче да су сви Срби као овај овде?Не верујем.Ови као Оверкил су грешка природе.![]()
Ево сам види какви сте.Па зар је могуче да су сви Срби као овај овде?Не верујем.Ови као Оверкил су грешка природе.![]()
Ako bi došlo do puškaranja u Makedoniji (Albanci bi dobijali podršku iz Albanije, a NATO ne bi mogao da pomogne MKD, jer je Albanija u NATO-u), da li bi Vojska Srbije trebala da pomogne Vojsci Makedonije, u svakom smislu?
To bi mogao da bude i test za Vojsku Srbije, da vidi razliku između nje i albanskih snaga.
Лично, подржао бих легитимне захтеве Албанаца за независношћу и чак напао Македонце.
У осталом они су признали "Косову" па ме тако боли рацку за њих!
Дакле подржавам Албанце да с еотцепе!
Па не једном сте кренули.
tacno,albanci imaju pravo na svoj deo drzave![]()
Тачно и ја сам за.Живелииииииииии
албанци узму тетово и гостивар,а србији охрид,вардарска долина и то је то![]()
Ako bi došlo do puškaranja u Makedoniji (Albanci bi dobijali podršku iz Albanije, a NATO ne bi mogao da pomogne MKD, jer je Albanija u NATO-u), da li bi Vojska Srbije trebala da pomogne Vojsci Makedonije, u svakom smislu?
To bi mogao da bude i test za Vojsku Srbije, da vidi razliku između nje i albanskih snaga.