Ако би блокадери дошли на власт прогонили би Српску православну цркву као комунисти 1945. године.

Другари, ваљда је сваком јасно да је пленумашко-блокадерска ујдурма пропала, да већ сада њихови перформанси никога не занимају, а до јесени ће се све то и заборавити.

oće samo se nadajtee

Tako tvrdi Aleksandar Šešelj iz SRS

A šta vi mislite?

Ako blokaderi dođu na vlast da li će udariti na SPC i pokušati kako Vučić da kadruju u SPC ili možda da nasilno uklone patrijarha Porfirija?

Ako postoji ona afera za patrijarha, sam bi trebao da se ukloni. Nisam video da uhapsili onog lika što napričao svašta o njemu.

Реч је о контролисаном сукобу две прозападне фракције, само што једна(актуелни режим) користи национално-патриотску иконографију, а друга(студенти) користи другосрбијанску, грађанистичку и ЕУ иконографију.Но, заједничко и за Вучића и студентске пленумаше је да их уопште не занима шта се дешава са Србима на КиМ, што значи да имају заједничку табу-тему о којој се никако не говори, и коју заједнички покушавају да гурну под тепих.

Поштен, честит и паметан човек нема шта да тражи ни са једном од ових фракција, обе фракције играју на грбачи народа, и играју пре свега за себе и делом за своје западне менторе.
🥪

Ne postoji

Tj postoji samo u glavama blokadera

Niko to i ne pominje više nego mi čudno što tužilaštvo nije pokrenulo postupak a i crkva ima službu da to ispita, da dokaže i da razreši.

No, niko nije mrdnuo prstom. Zašto tihi?

Očigledno je da Vučić progoni SPC, ucenjujući arhijereje preko udbaških dosijea, promoravajući ih da govore ono što njemu odgovara, ma kako to bilo sumanuto i protivno principima Crkve.
Pa sadi si nalozio Srbe totalno , oni vole kad neko pokaze snagu , pa jos udari na crkvu....

Niko to i ne pominje više nego mi čudno što tužilaštvo nije pokrenulo postupak a i crkva ima službu da to ispita, da dokaže i da razreši.

No, niko nije mrdnuo prstom. Zašto tihi?

Zato što su to prijatelju totalne gluposti

Tako tvrdi Aleksandar Šešelj iz SRS

A šta vi mislite?

Ako blokaderi dođu na vlast da li će udariti na SPC i pokušati kako Vučić da kadruju u SPC ili možda da nasilno uklone patrijarha Porfirija?
Aleksandar šešelj je gowno ko i njegov otac ne znam što se uopšte uzima kao bitan faktor? Naročito što dečko nema nikakvo obrazovanje.

Gde su radikali branili srbe istih tamo više nema. Danas su na vlasti u srbiji i satiru srbe.

Trebalo ih je još 90tih sve pohapsiti i potrpati u zatvore rata u hrvatskoj i bosni nebi ni bilo. Umesto toga sloba ih je puštao da šire mržnju i ubijaju ljude.

Back