Akcija Udomljavanja Napustenih Zivotinja

Nase mace treba da se sterilise....ali kaze vet tek u 9-om mjesecu....i potpuno se slazem da to treba....bas da bi se smanjio broj bacenih na ulicu.....ne znam jesam li pisala....skoro je sin dok je setao naseg kucova video 3 uginula maceta(stari par dana)....eto neko ih samo tako bacio da umru od gladi....:(

Izvinjavam se ako se nekom ne dopadne, ali meni komentari Mushu13 izgledaju ok.

I ja sam se lomila oko sterilizacije macora, a isto tako cu i kad budem sterilisala zenku (druga macka). U jednom trenutku sam morala da razmislim o tome kako da sklonim macora sa ulice, regulisem nagon ka parenju, sta sa podmlatkom koji ce napraviti necijoj maci ciji ce se vlasnik, mozda, hvatati za glavu, sta je u redu, a sta ne, sta sa ukucanima, komsilukom, ko sam ja pa da odredjujem takve stvari itd, itd..:eek:

Na kraju sam se, teskom mukom, odlucila za sterilizaciju (bojala sam se da se nesto ne desi u toku operacije) ali mislim da nisam pogresila. Za razliku od mene ima onih koji to nisu uradili pa macice ubacuju u tudja dvorista, tako da malo - malo stigne po neko napusteno u koje treba uloziti puno ljubavi, brige, vremena, truda, hrane, lekova, a nije lako naci pristojan dom nikome od njih.:(

Inace, lepo je procitati da je akcija udomljavanja sa pocetka teme lepo prosla :ok:.

Back