Quantcast

Akademija Oxford

Bluper

Početnik
Poruka
1
Pozdrav, interesuje me ,posto zelim da 'upisem' kurs na akademiji Oxford , da li mi neko moze reci nesto o njima? I procitao sam na njihovom sajtu da su priznati u srbiji i u inostranstu je li to istina? Zeleo bi da upisem kurs masera da bi mogao da lakse upadnem na kruzer posto imam vec zavrsenu srednju fizioterapeutsku.
 

Basket boy

Početnik
Poruka
1
Moje iskustvo sa Akademijom Oxford nije dobro. Bile su mi potrebne usluge sudskog tumaca, oni se reklamiraju da to rade kvalitetno i uspesno.Meni je trebao prevod diplome radi legalizacije diplome tj odlaska u inostranstvo. Prevod sam dobio dan posle podnosenja dokumenata, ali ta dukomenta sud nije hteo da prihvati jer je na njima bio pecat sudskog tumaca iz Smedereva! Iz suda sam otisao u njihove prostorije i rekao problem. Rekli su da ce prevod biti uradjen sutradan. Pozvali su me i rekli da je prevod gotov i da mogu da dodjem da ga podignem. Po dolasku u kancelarije Akademije Oxford, trazili su da ponovo platim.
Ja sam moje placanje izvrsio dan pre i dobio od njih dokument koji nije upotrebljiv sem za internu puotrebu. Taj prevod sam mogao i sam da uradim, ali mi je potreban pecat sudskog tumaca, da bi prevod bio zakonski validan. Nisu hteli da mi daju dokument bez novog placanja.
Oni na taj nacin primoraju da coveka plati za isti prevod dva puta, mislim da to nije poslovanje vec prevara.
 
Top