Ajde da vas cujem ;P sta mislite o njemu?Da li vam se svidjaju njegovi textovi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce sam ga video sa mariom i osisao se :?Ajs Nigrutin:Pa nije lose ima strava frizuru 8)
Hesse:Ma sle*ac...alkos,narkic obican...a rime su da se use*es...a tek sto je autoritet...ja bio jednom...na njegovom koncertu(naravno ne da bih njega slusao ili gledao) u jednom kaficu...i dosao on za sank da naruci, a kao blizio se fajront pa prestaki da sluze pice...i konobar nije hteo da mu da pivo...a neko dobaci "pa to je Ajs Nigrutin", a konobar ce "ma boli me k*rac", a u tom lokalu je nastupao to vece... :wink: 8) :wink:
wild_child:Hesse:Ma sle*ac...alkos,narkic obican...a rime su da se use*es...a tek sto je autoritet...ja bio jednom...na njegovom koncertu(naravno ne da bih njega slusao ili gledao) u jednom kaficu...i dosao on za sank da naruci, a kao blizio se fajront pa prestaki da sluze pice...i konobar nije hteo da mu da pivo...a neko dobaci "pa to je Ajs Nigrutin", a konobar ce "ma boli me k*rac", a u tom lokalu je nastupao to vece... :wink: 8) :wink:
To tako govorish zato shto si zhensko a on je ,jbg shovinista...Mystica_lady:Izvini????
Ti to nazivas tekstovima???
Gomila nebuloza natrpanih na jedan papir a4 formata?
Taj ni lektiru nije procitao,a kamoli da je neki tekstopisac ili nedaj boze umetnik...???
On kao i mnogi klosari ovoga grada su samo jos jedan dokaz kuda ova drzava vodi!!!
Njegov stil je takav da treba da bude namćorast, ako obratiš pažnju videžeš da on zapravo ismeva sve ono ćemu seMystica_lady:Izvini????
Ti to nazivas tekstovima???
Gomila nebuloza natrpanih na jedan papir a4 formata?
Taj ni lektiru nije procitao,a kamoli da je neki tekstopisac ili nedaj boze umetnik...???
On kao i mnogi klosari ovoga grada su samo jos jedan dokaz kuda ova drzava vodi!!!