ajmo sad momci :)

Muškarac_bg:
Najveći dokaz je kada je žena pored tebe i kad ti ne ide najbolje. Znači kad te podržava i ne donosiš kući novca kao nekada, kad joj ne kupuješ skupe poklone kao nekada, kad ti spremi večeru i s' ljubavlju te gleda kako jedeš, kad ti gaji decu i kad ume da poštuje sve ono što radiš za nju.
PRAVA žena je uvek tu kad ti treba. I ja sam uvek tu za nju!

pravi muskarac zasluzuje pravu zenu. i nadju se.

za decu i plitke mozgice su igracke, a mesto im je daleeeeeeeeeeko od pravih zena. forever.
kupite sebi lutke na naduvavanje i postedite nas svojih ego tripova.

schatje:
sta je za vas najveci dokaz ljubavi?
Da mi plati racun za mobilni...hahahaaha pa gde ces veci dokaz kad nemas para a oni ce da ga iskljuce...a meni bolje da ubiju nego mob da mi diraju...uh kako sebicno jel da? Salim se dokaz ljubavi za mene je da me se bar jednom dnevno seti malom sms porukicom ako vec ne moze da bude tu...jer ljubav nije posesivnost da nekog moras imati stalno kraj sebe...ljubav prema nekom postoji pa da je i na kraj sveta...naveci dokaz nemanja ljubavi je cutanje...

argumentum:
sta je za vas najveci dokaz ljubavi?

:idea:Ljubav,vreme,Bog...najlepshe,najslozhenije i najduhovnije stvari nikada nemaju opshtu definiciju te se i ne mogu(a i ne moraju) dokazivati,upravo zato su i NAJ...n'est pas? :wink:
nadam se da tje tako i ostati,sve ostalo je i onako izbanalizovano do iznemoglosti... :roll:

:arrow: Touche

Back