Ajmo o objektivnosti

Не могу а да не споменем данашњи катастрофалан потез Б92. Лично немам ништа против садржаја који се дају на овој телевизији (са изузетком дневника и Пешчаника које сматрам невиђеним проамеричким глупостима - филмови, серије и квизови су углавном исти као и на другим телевизијама) али данас су претерали. Добар део грађана Србије данас слави УСКРС, то је црвено слово у календару и верски празник а идиоти у време ручка пустили филм Крила освете о неким НАТО авионима који разносе све живо. Стварно крајње дегутантно и непримерено!

Не могу а да не споменем данашњи катастрофалан потез Б92. Лично немам ништа против садржаја који се дају на овој телевизији (са изузетком дневника и Пешчаника које сматрам невиђеним проамеричким глупостима - филмови, серије и квизови су углавном исти као и на другим телевизијама) али данас су претерали. Добар део грађана Србије данас слави УСКРС, то је црвено слово у календару и верски празник а идиоти у време ручка пустили филм Крила освете о неким НАТО авионима који разносе све живо. Стварно крајње дегутантно и непримерено!

:rida::rida::rida:

Pustili su film... :evil:

Stvarno su neobjektivni.

:rida::rida::rida:

Pustili su film... :evil:

Stvarno su neobjektivni.

Пустили су РЕПРИЗУ филма од синоћ у 14:00 часова. Као прво, филм није за млађе од 16 година а као друго веома је идиотски пуштати тако нешто на Ускрс. Зар је могуће да немају ништа са мало блажом тематиком? Не очекујем филм о васкрснућу Исусовом али баш нису морали да пусте ни НАТО авионе који косе све живо, поред толико комедија.

Пустили су РЕПРИЗУ филма од синоћ у 14:00 часова. Као прво, филм није за млађе од 16 година а као друго веома је идиотски пуштати тако нешто на Ускрс. Зар је могуће да немају ништа са мало блажом тематиком? Не очекујем филм о васкрснућу Исусовом али баш нису морали да пусте ни НАТО авионе који косе све живо, поред толико комедија.
Da, trebali su po milijarditi put da puste Ben Hura i ostalu plejadu holivudskih ostvarenja sa sličnom tematikom.:roll:

Lošem k**** i dlaka smeta, kaže naš narod...

Da su pustili komediju, siguran sam da bi se našo neko sa komentarom, puštaju buđave komedije na ovaj sveti dan.

Ma daj, molim te ...

Sem toga gde je tu neobjektivnost? Tema je neobjektivnost, a ne neukusu, o čemu bi ovde, eventualno moglo biti reči, a o ukusima ne vredi raspravljati.

Ali pošto si ti RTSov kadar, normalno je da ti smeta sve što je vezano za B92.;)

Do sada se vec u velikom broju tema nekako provlacila prica i o televiziji b 92
Koliko je to objetivna televizija
koliko je antisrpska
koliko je porfesionalna
za koga radi
sta joj je cilj itd
bez obzira sto sam tu tek od septembra nesto se ne secam teme koja je bila iskljucivo posvecena ovoj televiziji
Nisam namerno postavila anketu jer su te ankete obicno nepotpune i postvaljac iz svoje subjektivnosti ne stvai sve odgovore kkoji mozda zasluzuju da stoje
dakle sta vi mislite o B 92..koliko je stvarno objektivna koliko je stvarno antisrpska i koliko mi svi preterujemo u ocenjivanju ove televizije i njenog porgrama...Ova tema mi je nekako dosla posle nedavno objavljenih intervjua sa Albancima sa Kosova za koje ja licno mislim da su teroristi..u principu nemam nista protiv da cujem sve strane...ali imam protiv da stalno slusam samo jednu stranu i to onu koja je odabrana za serviranje

2r5ao08.jpg

Ova slika dovoljno govori o ovoj televiziji (i ne samo o B92).

Na njoj su svi Sorošovi ljudi u srpskom medijskom prostoru. Tu su "perjanice" Soroševog novinarstva: Lila Radonjić,
Zoran Ostojić, Veran Matić,.....

Ova fotografija ujedno sadrži i odgovor na sva pitanja.
Uopšte nije objektivna, antisrpska tv, a kad nije objektivna ne može da bude ni profesionalna,....radi za Soroša i ostvaruje
njegove interese, vezane za Srbiju i Balkan.

Poslednja izmena:

Back