Hahahahaha, pa ko je rekao da me muvas?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dolazi li u obzir nesto malo niza i malo teza,npr.169cm i 82kg?2pike:Ma, sta je ovo: Od svih forumasica nemas da naseces ni tanjir mesa!!! Grickajte bre nesto dok visite po forumu
to nisu ni najmanje lose mere..ako su srazmerno podeljenje..DOBOJKA:Dolazi li u obzir nesto malo niza i malo teza,npr.169cm i 82kg?
Za obaranje ruku u gajbu piva, dolazi u obzir!DOBOJKA:Dolazi li u obzir nesto malo niza i malo teza,npr.169cm i 82kg?
Hihihihi,ti hoces da bankrotiras,hahaha,u svaka doba dana a i noci,raspolozena za to,sto da ne!Moze i u tri ako hoces,jedna je malo za mene!!!!Hard as a rock:Za obaranje ruku u gajbu piva, dolazi u obzir!
ma ljudi spika je najbitnija...naravno i izgled ali spika,je odlucna...smeh,,pogledi..ponasanje..DOBOJKA:Kako za koga,neki vole zilave i koscate!Nije da se preseravam vec mogu da garntujem glavom,nema lika kojeg ne mogu upecati!!!Jedan trener karatea,(upoznala sam ga tako sto mi od sestre cerka trenira kod njega pa sam par puta isla po nju i tako smo se strava sprijateljili)strasno mi se svidio al smo u jednoj od prica dosli na temu zena i tako on se zanio pa prica kako voli mrsave kad je pritisne da ona cici,i tako neke gluposti,.........
Ma naravski da sam ga upecala pa posle stalno zove a ja se zezala,cekaj jos uvijek sam na dijeti,kad smrsam javicu ti se!!!!!!!!!!
Ma ljudi moji nije izgled toliko bitan,bitno je sta imas u glavi i kakva si osoba!!!!!!!!!pozzzzzzzz
Dogovoreno, u 3 gajbe zidarca... pa ko se omami, taj je naje.o!DOBOJKA:Hihihihi,ti hoces da bankrotiras,hahaha,u svaka doba dana a i noci,raspolozena za to,sto da ne!Moze i u tri ako hoces,jedna je malo za mene!!!!![]()
![]()
![]()
DOBOJKA:Kako za koga,neki vole zilave i koscate!Nije da se preseravam vec mogu da garntujem glavom,nema lika kojeg ne mogu upecati!!!Jedan trener karatea,(upoznala sam ga tako sto mi od sestre cerka trenira kod njega pa sam par puta isla po nju i tako smo se strava sprijateljili)strasno mi se svidio al smo u jednoj od prica dosli na temu zena i tako on se zanio pa prica kako voli mrsave kad je pritisne da ona cici,i tako neke gluposti,.........
Ma naravski da sam ga upecala pa posle stalno zove a ja se zezala,cekaj jos uvijek sam na dijeti,kad smrsam javicu ti se!!!!!!!!!!
Ma ljudi moji nije izgled toliko bitan,bitno je sta imas u glavi i kakva si osoba!!!!!!!!!pozzzzzzzz
Da li sam pametna ili ne,ne znam,al znam da nije sve u izgledu!!!Bad_Wolf:Znaci poenta je da si ti mnogo pametna i da mozes da "upecas" nekoga da te smara telefonom kad god ti se hoce i josh da to bude neki paTJenik koji ne provaljuje da te nece kresnuti?
Ljepota je prolazna,.............vaseron:nije sve u izgledu ima nesto i u lepoti