ajmo malo o pančevcima i ru..munima

yugo 45

Ističe se
Poruka
2.818
tema su pančevci i rumuni ili rumeni (rumuni u zargonu vozači ru tablica)

koliko god imao strpljenja za žene ,starije vozače to ne mogu da kazem i za ove gore

skoro me je jedan pačesterac isterao sa puta kad sam posle pola kilometra njegovog
razmisljanja da obidje traktor na ibarskoj (dozvoljenn obilazak ali krivina podalje u najavi)
ja krenuo u obilazak
dam lepo migavac krenem i kad pametni pančevac se valjda seti da i on moze da obidje
krene i on
sviram ja njemu kretenu jednom,
s leve strane mi je neki jendek ,
pikap koji vozim natovaren do vrha plus nas 4-rica
tek preko 2500 rpm mazga koju vozim pokazuje mišiće da bi lepo ubrzavao
teram ja onu mazgu i preznojavam se jer kreten ne vidi kako me izbacuje sa puta

ma nejebe on dva posto sto sam ja pored njega tera on i dalje
i posle nekog vremena ukapira da sam ja tu pored njega
i lepo se zavrsilo, odustao je
a i ja sam odustao da ga ne sateram u traktorsku prikolicu( samo da je bio sam )
od batina ga je spasilo sto je isao na more sa zenom i decom
znam nije po zakonu dozvoljeno obilaziti kolonu
al sta vredi kad je totalni duduk za volanom

ovo je moje skorasnje iskustvo sa pancevcom i imam ih bas podosta
u ovu pricu ulaze i ru vozači

i sta raditi sa njima oduzeti im dozvole i opet ih poslati na vozači ispit u nekom drugom gradu
ili im obeleziti vozila sa svetlosnim signalima
tipa veliki displej napred i nazad na kome bi pisalo PA, RU ,ST
nesto slično kao sto su obeleženi i vozači početnici

ili im jednostavno zabraniti da voze van mesta gde su polozili vozački

To je onda nevidjena glupost. Zamisli baja zakaci 2 prikolice za traktor i pici sporohodnom uzbrdo a ti ne mozes da ga obidjes jer je puna, a ne mozes ni da vozis za njim jer nemas takav stepen prenosa... budalastina.

Pa da, naravno da nije tablica kriva, vec onaj za volanom, sto je u slucaju RU registarskog podrucja veoma cesto neko ko veze sa zivotom nema.

To je onda nevidjena glupost. Zamisli baja zakaci 2 prikolice za traktor i pici sporohodnom uzbrdo a ti ne mozes da ga obidjes jer je puna, a ne mozes ni da vozis za njim jer nemas takav stepen prenosa... budalastina.

Pa da, naravno da nije tablica kriva, vec onaj za volanom, sto je u slucaju RU registarskog podrucja veoma cesto neko ko veze sa zivotom nema.

znam sta pričaš ali,
platio jedan kolega kod novog pazara kaznu 13 ili 14000 hiljada

Da se vama beograđanima i Niš nalazi pored Beograda i to bi vam smetalo...igrom slučaja Pančevo i Ruma su vam blizu pa vam smetaju.
Upravu si za tablice...pre ulaska u Beograd treba svima podeliti posebne etikete i naplaćivati putarinu za ulazak u grad i okolne saobraćajnice jer nervoznim beograđanima (koji su uzgred svi savesni vozači koji maksimalno poštuju sva pravla) brzo pukne film.
"autoputevi-beograđanima,seoski drumovi-pančevcima,rumljanima,smederevcima,zrenjanincima....."

Da se vama beograđanima i Niš nalazi pored Beograda i to bi vam smetalo...igrom slučaja Pančevo i Ruma su vam blizu pa vam smetaju.
Upravu si za tablice...pre ulaska u Beograd treba svima podeliti posebne etikete i naplaćivati putarinu za ulazak u grad i okolne saobraćajnice jer nervoznim beograđanima (koji su uzgred svi savesni vozači koji maksimalno poštuju sva pravla) brzo pukne film.
"autoputevi-beograđanima,seoski drumovi-pančevcima,rumljanima,smederevcima,zrenjanincima....."

verovatno si se našao u prvom postu
ybg-a

pazi u Bg moras da vozis kao manijak i da te libo racku za kola (lezeci,rupe,bankine,cesanje itd) da bi vozio kao beogradjani...
ja fazon idem 40,malo ispod ogranicenja i sviraju mi kao da stojim...a ulica je sirine dvoje kola,jednosmerna...s tim sto su parkirana kola sa jedne strane...ne znam sad tacno gde u zemunu...i posle ja kriv sto vozim normalno :D

ma fazon je sto mi je lik dao 150e da popravim motor i 300e materijalne stete...i prodao motor za bednih 550e...
trecinu sam dao caletu,trecinu kupio patike,majce itd a trecinu popio :)
a tuzio bih ga ja i sve,ali ciga ima 389759874985 dece i radi u zelenilu...hbg imam dusu i nisam mogao da ga tuzim... sta cu... :)
inace bih ja opet kupio motor,ali usao strah kod mojih i ne daju mi... :)
on je bio kriv,cak je imao 0,07 promila alkohola u krvi...msm to je nista,ali opet :)
inace da je bio pijan dusu bih mu izvadio :D morao bi kucu da proda :D

obratite paznju malo i na jagodince, oni su takodje operisani od umeca voznje :lol:

Pre 4 dana bejah na svadbi u jagodini..i sta znam, ok vozu...kolko se dalo primetiti..xD
al najjace ulazimo u jagodinu i pitamo za ulicu koja nam treba..od 10 ljudi jedan je znao da kaze..i to odprilike..a ulica solidna, nije mala neka pa da kazes ajde...
pa da ga ebem u celoj jagodini 30 ulica i oni pojma nemaju gde je koja..o,O ??

Bg ubedljivo najgori vozaci.
U 90% slucajeva ovde ko napravi haos u saobracaju su bg tablice.

bg vozaci su NAJNADRKANIJI

tj voze konstantno pod velikim stresom jer uvek negde kasne i nemaju strpljenja ni za sta i ni za koga

uvek srljaju zure , ako neko kilavi sviraju pljuju psuju nateruju se na branik i slicno.

po meni najbolje u srbiji voze vozaci iz raske novog pazara leposavica i mitrovice iz prostorg razloga - ibarska magistrala juzno od kraljeva je puna krivina - ona je Srpski Nirnburnring :mrgreen:

tako barem ja mislim nije sto sam iz ovog kraja nego je zaista po meni tako :mrgreen:

Vozaci iz ostalih delova srbije juzno od beograda vec nemaju prilike da voze maksimalno po krivinama jer je od mrcajevaca pa do ulaza u beograd prakticno sve naseljena zona i ogroman saobracaj koji ti ne omogucava da malo bolje izmeris performanse svog automobila i usavrsis elemente svoje voznje. recimo nemas prilike da uletis tu u krivinu u kojoj je ogranicenje 60 sa recimo 100 na sat i slicno :mrgreen:

Back