ajmo da se "svadjamo"

Svi nevernici,nije bitan pol,svi ti odvratni fasisticki idioti koji pristupaju na plitak nacin lepoti i samom pojmu emocije koja se zove Ljubav,nikada nisu spremni za dubinu sa samo jednom osobom,zato sto su kukavice da sebe daju samo jednoj jedinoj,nego rasipaju uzalud sebe okolo,deleci na parcice prave vrednosti.....
.....surovo i brutalno......... ali istinitooooooooooooooooooo :wink: :evil: :wink: ..

Da se priberem?E pa necu dokle god postoje ovakve stvari.
Dosta mi je tog idiotizma i cini mi se da sam i ja sam do sada bio previse blag prema celoj ovoj stvari.
Jednostavno,nema kompromisa kada je ljubav u pitanju.
Najvrednija emocija ne trazi niskost koja se tako primamljivo nudi na svakom koraku a koliko ima budala koji su spremni samo da nasednu na to samo zbog toga sto im je tesko da pogledaju u sebe i vide sta zaista osecaju.
I necu se smiriti,nego cu se boriti na najbrutalniji nacin protiv svih dosadasnjih sistema vrednosti i pokusati da ih promenim jer nisu savrseni.
A savrsenstvo jeste ono sto emocija Ljubavi u coveku Hoce.

Bad Wolf molim te,ja sa svojom mladom zenicom imam izvrstan odnos i nema nikakve potrebe da se brinem za to,i molim te nemoj da me zezas bez ikakve potrebe.
Ja sam samo sve ono izneo zato sto je to cinjenicno stanje stvari,a opet,dosta mi je da gledam druge parove cije se emocije zasnivaju na povrsini.
A mozda opet je to moja duznost kao knjizevnika da govorim svoje radikalno misljenje.
Samo molim i tebe i Apotekarku:bez provokacija,jer ja sam ovde uvek govorio kako jeste kod mene u braku i u zivotu uopste,tako i da se pojavi neki problem,ja bi ga ovde saopstio.

Dont_Break_The_Oath:
Bad Wolf molim te,ja sa svojom mladom zenicom imam izvrstan odnos i nema nikakve potrebe da se brinem za to,i molim te nemoj da me zezas bez ikakve potrebe.
Ja sam samo sve ono izneo zato sto je to cinjenicno stanje stvari,a opet,dosta mi je da gledam druge parove cije se emocije zasnivaju na povrsini.
A mozda opet je to moja duznost kao knjizevnika da govorim svoje radikalno misljenje.
Samo molim i tebe i Apotekarku:bez provokacija,jer ja sam ovde uvek govorio kako jeste kod mene u braku i u zivotu uopste,tako i da se pojavi neki problem,ja bi ga ovde saopstio.

Sve je to lepo, ali da li mislis da to nekoga toliko interesuje? Napravis lepo ti svoj sajt, sa cveticima i oblacicima i razvezes pricu. To sto si u stanju da na zilion razlicitih nacina ispricas sustinski istu stvar, a niko ti to ne prebaci - to ne povlaci zakljucak da ne smaras.
Ili si ovde podsvesno shvatio da tvoja idila mozda i nije to? Zasto to tako grcevito istices? Ja imam teorije, ali ih svakako necu javno iznositi.
Ovo je obicno lupetanje! Ostali su budale, a ti si samo pametan pa "...moja duznost...", sta to znaci - kvalifikacija za sve?
Mozda je resenje misterije tolikog, slovnog, prisustva na NET-u - copy/paste i eto nove knjige?
Ovde si mislio i uopste u TVOM zivot?
Zasto si ti kao knjizevnik toliko osetljiv na provokacije - koje to nisu, ali ih ti tako, izgleda, dozivljavas? Pa kako ti onda izdrzis jedno knjizevno vece, gde te kriticari "sahrane"?
Ako hoces provokacije, pazi se: mozda ih i dobijes! :twisted:

Bad Wolf,molim te jos jednom,ne ulazi u bespotrebne rasprave sa mnom.
Drugo je moj knjizevnicki zivot i moje pojavljivanje u javnosti,kritike i ostalo,to je moj JAVNI zivot.

A ti si ovde pomenuo MOJU ZENU,znaci moj privatni zivot,pozvao si se na to da je ona mlada,mozda si se i zezao,ali ja to dozivljavam krajnje ozbilnjo.
Hej covece,shvati,ovaj forum gde sam ja,gde si ti,ovde ja iznosim sredinu mog zivota.Moje misli i moj licni zivot,ali zabranjujem da se pravi paralela izmedju toga i da se u bilo kom kontekstu pominje moja zena cak i smislu zezanja.
Ona se ne pojavljuje u javnosti jer ne zeli,to ja moram da postujem jer je to njena odluka.
Ali razmisli malo sta si ti sam rekao.Ako ja hocu provokacije,onda cu ih i dobiti?Zasto?Samo zato sto sam ti skrenuo paznju na nesto sto meni smeta kada se pominje u sumnjivom kontekstu i zamolio te da to vise ne radis.
Ja sam vec rekao ovde:Ovaj forum i svi ucesnici ovde,ako JA budem imao neki problem sa MOJOM zenom,ako dodje do izvesne krize,ja cu to ovde obrazloziti kao sto sam uradio vec jedanput,ali to je bilo samo akutno sa moje strane,cisto trenutno nerazumevanje sopstvenih htenja koje se stabilizovalo.

A kako ja pisem knjige,to je moja stvar.Uostalom na Knjizevnosti imas moja dela pa ih procitaj.

Ali forum kao forum je meni prijatelj,i lepo mi je da pricam sa ljudima,i nije mi nikakva namera da se ja ovde pravim najpametniji.Ne ovde.Ima toliko stvari koje ja ne znam,za koje ja pitam za misljenje i to je normalno.

Ova poruka upucena tebi Bad Wolf nije nimalo zlonamerna,naprotiv,samo sam hteo da ti kazem da ne diras tamo gde sam najosetljivi i nemoj da provociras bez razloga.To je sve.

Bad_Wolf:
apotekarka:
Jel te neko dirao? :wink: :lol: :lol:
Šta se primaš, niko te ne tera da ti nešto moraš što ti se neće :roll:
Opusti se malo 8)

Sumnja je strasna stvar + mlada zenica = :twisted: :twisted:

I ti sad hoces da se pribere... 8)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Makar ukini ove tri:
1.Ja kao književnik
2.Ja kao lezbejka
3.Moja obožavana ženica

I ispričaj nam nešto životno, npr kako je M nešto pojela i pokvarila stomak i šta je onda bilo....
Jel ona nekad podriguje, koristi wc, prdi u snu, jel joj se nekad nešto zaglavi između zuba i sl, to su ti sve realne situacije :wink:
Ne ljuti se na Wolfa i mene, smešan si nam ali i simpatičan :)

ispričaj nam nešto životno, npr kako je M nešto pojela i pokvarila stomak i šta je onda bilo....
Jel ona nekad podriguje, koristi wc, prdi u snu, jel joj se nekad nešto zaglavi između zuba i sl, to su ti sve realne situacije

Moram samo jednu malu digresiju da napravim, ne bih da kvarim temu. Svaki dan prolazim pored grafita napisanog na jednoj školi : I DEVOJČICE PRDU!

apotekarka:
Bad_Wolf:
apotekarka:
Jel te neko dirao? :wink: :lol: :lol:
Šta se primaš, niko te ne tera da ti nešto moraš što ti se neće :roll:
Opusti se malo 8)

Sumnja je strasna stvar + mlada zenica = :twisted: :twisted:

I ti sad hoces da se pribere... 8)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Makar ukini ove tri:
1.Ja kao književnik
2.Ja kao lezbejka
3.Moja obožavana ženica

I ispričaj nam nešto životno, npr kako je M nešto pojela i pokvarila stomak i šta je onda bilo....
Jel ona nekad podriguje, koristi wc, prdi u snu, jel joj se nekad nešto zaglavi između zuba i sl, to su ti sve realne situacije :wink:
Ne ljuti se na Wolfa i mene, smešan si nam ali i simpatičan :)

Ma zivo smaranje. Ovo je javno "mesto", ali pod pseudonimima. Izlozi nam sve zivo i ne zapita se da li mu je zena osetljiva na to iznosenje pred "...javnost".
Radikalan... Neka malo promuti po recnicima, on je iskljuciv, a to je big difference! Najdosadnjije i ujedno najjadnije je sto je to stalno jedna te ista prica...
A za pricanje zivotnih dogadjanja - moracu da napravim cirkularno pismo (ne javno) sa par hipoteza: zasto iz dana u dan na vise topic-a dobijamo iste samo malo drugacije prezvakane zalogaje.

Btw, trosim vreme na etericne karaktere - stvarno starim, nikako da ti dodjem na BB kod cika zube - strasno.

Back