Bad Wolf,molim te jos jednom,ne ulazi u bespotrebne rasprave sa mnom.
Drugo je moj knjizevnicki zivot i moje pojavljivanje u javnosti,kritike i ostalo,to je moj JAVNI zivot.
A ti si ovde pomenuo MOJU ZENU,znaci moj privatni zivot,pozvao si se na to da je ona mlada,mozda si se i zezao,ali ja to dozivljavam krajnje ozbilnjo.
Hej covece,shvati,ovaj forum gde sam ja,gde si ti,ovde ja iznosim sredinu mog zivota.Moje misli i moj licni zivot,ali zabranjujem da se pravi paralela izmedju toga i da se u bilo kom kontekstu pominje moja zena cak i smislu zezanja.
Ona se ne pojavljuje u javnosti jer ne zeli,to ja moram da postujem jer je to njena odluka.
Ali razmisli malo sta si ti sam rekao.Ako ja hocu provokacije,onda cu ih i dobiti?Zasto?Samo zato sto sam ti skrenuo paznju na nesto sto meni smeta kada se pominje u sumnjivom kontekstu i zamolio te da to vise ne radis.
Ja sam vec rekao ovde:Ovaj forum i svi ucesnici ovde,ako JA budem imao neki problem sa MOJOM zenom,ako dodje do izvesne krize,ja cu to ovde obrazloziti kao sto sam uradio vec jedanput,ali to je bilo samo akutno sa moje strane,cisto trenutno nerazumevanje sopstvenih htenja koje se stabilizovalo.
A kako ja pisem knjige,to je moja stvar.Uostalom na Knjizevnosti imas moja dela pa ih procitaj.
Ali forum kao forum je meni prijatelj,i lepo mi je da pricam sa ljudima,i nije mi nikakva namera da se ja ovde pravim najpametniji.Ne ovde.Ima toliko stvari koje ja ne znam,za koje ja pitam za misljenje i to je normalno.
Ova poruka upucena tebi Bad Wolf nije nimalo zlonamerna,naprotiv,samo sam hteo da ti kazem da ne diras tamo gde sam najosetljivi i nemoj da provociras bez razloga.To je sve.