Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
To znaci "Udri Bruce Lee" ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad, pitam ja nas...
aj sto nam lazu, al sto nam lazu ko... Roy... ocu rec; nevjesto...ili izuzetno vjesto...
te su bili na Mjesecu, te nisu bili na Mjesecu...no ako su je nasli onda su je i dofurali i tako...
mislim, malo je...zbunjujuce te...tragikomicno...
i jos jedna stvarcica; sto bas andjeo...sto ne guster il tako...nesto...konkretno... a?
Ovo je nesto najguplje sto sam cuo u poslednje vreme, prvo Mesec nije nikad mogao da ima atmosferu u kojoj bi se moglo ziveti (postoje baze ali to nije ono sto je on rekao) jer je vestacki napravljen, a za ovo da je religija bila slicna nasem hriscanstvu, budite uvereni da nijedna religija aliena nije ni priblizno slicna hriscanstvu!"Ovo je dokaz da je Mjesec imao uvjete za život, te da je bio naseljen duhovnom rasom čija je religija bila slična našem kršćanstvu".
Za mene je ovo cista glupost, prvo i da su pronasli zasto su astronauti pricali da tamo nista nisu nasli (ja bi ih zatvorio u zatvor odmah), drugo cim je NASA priznala da je nasla statuu odmah je povezala sa hriscanstvom sto je cista glupost jer je hriscanstvo i bila izmisljotina iluminata a i siguran sam da ova statua nikad nije bila na Mesecu jer prosto to NASA nikad ne bi priznala!
Za mene je ovo cista glupost, cim je NASA priznala da je nasla statuu odmah je povezala sa hriscanstvom sto je cista glupost jer je hriscanstvo i bila izmisljotina iluminata a i siguran sam da ova statua nikad nije bila na Mesecu jer prosto to NASA nikad ne bi priznala!A i kao setili se posle sto godina da otkriju!
Ovo je nesto najguplje sto sam cuo u poslednje vreme, prvo Mesec nije nikad mogao da ima atmosferu u kojoj bi se moglo ziveti (postoje baze ali to nije ono sto je on rekao) jer je vestacki napravljen, a za ovo da je religija bila slicna nasem hriscanstvu, budite uvereni da nijedna religija aliena nije ni priblizno slicna hriscanstvu!
Koliko covek treba da budu glup i da prihvati da je istina ovo sto oni govore??
VEOMA GLUP!
Medjutim rekao je i: Puno srece gosp.Krispi.
blago meniAndjeli i treba da su lepi...jer, oni simbolizuju i lepotu, i ljubav, i humanost, i sve ono za cim dusa tezi.
A sto na "nase" ???
bolje na moj...ovaj, racun...ziro..
Medjutim ti si se nalozio na neke nebuloze....
jel to nasli "monolit"? iliti magnetnu nepravilnost tihoa 1 (MNT1) ko u odiseji
A, znaci nismo pali s Marsa, vec sa Meseca
E šta ljudi još neće pričati.To mi deluje kao i ona Sal-ova priča o njegovim vanzemaljcima u frižideru.Da nešto kriju,to je sigurno.Prvo su govorili kako imaju dokaze da je lažiran let na Mesec,pa su se pojavili oni koji tvrde da nije tačno i da imaju dokaze za to.Postoje priče da je Tesla tvrdio da je uspostavio kontakt sa Marsovcima i da se život na Marsu polako gasio,tvrdio je da ima života i na Veneri.Ima dosta priča kako su Teslini izumi pali u pogrešne ruke i kako se sa njima rukuje kako nije to hteo slavni naučnik.Tek nedavno su pronašli način kako da šalju električnu energiju bežičnim putem što je Tesla otkrio još pre nekoliko decenija.Čui me kako još nije niko "dokazao" kako nisu reptilijanci ti koji koriste naše umove,nego ljudska bića,tj. tajni krug ljudi koji upravljaju svetom.Baš me zanima oni koji tvrde da nije izlažiran let na Mesec kojim argumentima mogu to da dokažu?
Ja nisam upoznat sa tim......Ni da je danas pronadjeno, ni da je Tesla to otkrio.....Moze malo detaljnije , za nas laike?