TOMAX
Poznat
- Poruka
- 7.757
Volem teee...
hi, hi, hi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LPhoklica:NNNEEEmoje da dolaziteeee...nema ništa ovde!
(a ja ne volim da slušam drugačiji akcenat....nemojte se uvrediti, samo sam...isktena)
Hellen:...Не волим Београд...још увек је оријентална касаба, без обзира на сву шминку!
Tobruk:Hellen:...Не волим Београд...још увек је оријентална касаба, без обзира на сву шминку!
al` dobra zenska moze sebi da kupi violinu... a i da pokaze noge (i gde i kome) jel da ? 8)
zainteresovana:Beograde, Beograde, na ušću dveju reka ispod Avale...![]()
![]()
A zašto? Ovde sam se rodila, ovde sam odrasla, ovde sam rodila decu, ovde mi je rodbina, najdraži prijatelji... Za svaki ćošak me, maltene, veže neka uspomena...Gde god da sam bila, uvek bi mi zaigralo srce kad stignem "nazad u veliki, prljavi, grad".
E, da, ovo me asociralo na nesto sto sam primetila da mi se desava svaki put kad odlazim iz Beograda...zainteresovana:Beograde, Beograde, na ušću dveju reka ispod Avale...![]()
![]()
A zašto? Ovde sam se rodila, ovde sam odrasla, ovde sam rodila decu, ovde mi je rodbina, najdraži prijatelji... Za svaki ćošak me, maltene, veže neka uspomena...Gde god da sam bila, uvek bi mi zaigralo srce kad stignem "nazad u veliki, prljavi, grad".
Nestasna Ameba:E, da, ovo me asociralo na nesto sto sam primetila da mi se desava svaki put kad odlazim iz Beograda...zainteresovana:Beograde, Beograde, na ušću dveju reka ispod Avale...![]()
![]()
Neka se tuga uvuce u mene svaki put kad ga napustam, kad se vracam kuci![]()
I svaki put pomislim kako jedva cekam dan kada cu se VRACATI U Beograd, a ne ODLAZITI IZ Beograda![]()
Naam se da ce se to desiti uskoro![]()
Sa' će da me 'apse, al' ne marim...Captain Jack Sparrow:E beograd ma voleo sam ga a volim ga i sada mada je to u stvari sada ravno perverziji .... toliko je divljaka doslo u bg a kolko ih je odavde podivljalo sve neki nadobudni bizmismeni* ( koji ne znaju ni kako im se deda zvao ) ljudi vode pse da seju nagazne mine ( ma i ja imam psa al vodim racuna gde obavlja nuzdu!) politicari sve vise ugovaraju skupe radove da uzmu sto vece provizije a mi posle to treba da placamo ... jbg dodje mi da prodam kucu i da odem al zaista u trope i da otvorim kafanicu kao onu u tropical heat ( davno bese ta serija) i da prodajum ladno picje turistima i da knjavam pod palmom i jedem mango i mangustan i ostalo tropsko vocje i stalno ima mladog kukuruza ... al kad odem oce srce da mi pukne za coskovima gde sam se igrao ko dete pa opet ajd nazad ... proklet je ovo grad...
radde:Jadan je Beograd pored svih bahatih dodjosa..to vise nije isti grad ili smo svi manje primecivali neke stvari..
Moze se vrlo lako desiti da u gradu u kom ste rodjeni dobijete po nosu od nekog rmpalije "sa akcenat" zato sto ste mislili da bi svi trebalo da imamo osnovnu kulturu..Iskreno,smucilo mi se sve to.
Ovde je ocigledno svako dobrodosao,ajde ok,ali ta doza primitivizma vise nije laka za podneti..Masa seljobera na ulici,u gradskom prevozu,po fakultetima,javnim mestima sa "zadatkomdauspeposvakucenu" pa bio taj uspeh bar da mazne toalet papir,ne plati kartu ili sta vec definitivno bode oci.Na zalost,Beograd ce srdacno prihvatati i njihove (sto bi rekla moja sestra)mladunce..i eto sve u krug..Metropola je pravo iskusenje..
Mislim da su trenutno u Beogradu Beodradjani izumiruca vrsta..
PS/Sa Novim Sadom,iako cujem slicne komentare,imam zaista fino iskustvo..ok,mozda naizgled,ali i naizgled je bolje od "uopste"..