black-devil
Primećen član
- Poruka
- 579
Avril, recimo na taj nacin sto ga volim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovoljno recenoanastazija:Pamet. Fizička privlačnost jeste neophodna, ali za nju nije neophodna lepota, nego hemija.
mislim pamet ali ja volim lep izgled.Simona:Da li je vaznija pamet ili izgled,ali iskreno?
Jedan muski odgovor.Lep auto bez motora nista ne znaci, mozes samo da ga gledas. 8)Simona:Da li je vaznija pamet ili izgled,ali iskreno?
VATERPOLISTA:Pazi sad zamisli ispred sebe 2 tipa jedan lep ko slika ono perfektno ali glup a drugi neki balavac koji nosi tegle a ne naocare masna kosa sako koji nije menjao 2 meseca...i tako dalje mislim sta tu da se kaze. ja mislim da bi ti izabrala onaj koji je lep ali glup (i sta ce ti decko pametniji od tebe?)
E,"crna đavolice" OVDE ĆU DA SE SLOŽIM SA TOBOM,MORA DEČKO/DEVOJKA DA POSEDUJE I ZDRAV SMISAO ZA HUMOR,A ZA TO JE SLOŽIĆETE SE SA MNOM IPAK POTREBNA PAMET-ČINI MI SE VIŠE NEGO LEPOTA!! 8) 8) 8)black-devil:pa ja vam lepo kazem da je lepota prolazna, bitan je karakter, srce i dusa osobe, ja ne zavolim izgled od osobe vec njegovu pricu, nacin pricanja, ponasanje itd![]()
olor=blue][/color]ti si me ocarala odgovorom jer sam i ja ta zlatna sredina to je i najbolje tako da se slazem sa tvojim misljenjemblack-devil:ja nisam ni lepa, a nisam ni pametna, ja sam tu negd eizmedju))